Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Allah vergisi bir yeteneği var, çok başka bir seviye"

Galatasaray, Pendikspor karşısında 4-1'lik galibiyet alarak liderliğini sürdürdü.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'da Allah vergisi bir yeteneği var, çok başka bir seviye"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Pendikspor maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, BAŞKA BİR SEVİYE

"Gole kadar Galatasaraylı futbolcular uyuyordu. Mauro Icardi attığı golle takım arkadaşlarını uyandırdı. Allah vergisi bir yeteneği var. Çok başka bir seviye. Okan Buruk, bence oyundan çıkarmakla hata yaptı. Icardı iştahlıydı, istiyordu."

"ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE 5-6 OLABİLİRDİ"

"Galatasaraylı oyuncular bu rehaveti arayabilirler. Aradaki averaj sadece 1 gole düştü. Yani maç çok rahat bir şekilde 5'e 6'ya gidebilirdi."

"SADECE GALATASARAY 12 KİŞİYLE OYNUYOR"

"Türkiye'de sadece Galatasaray 12 kişiyle oynuyor. İnanılmaz bir taraftar desteği var. Ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş'ta bu itici desteği göremiyoruz."

"HÜCUMU MUSLERA BAŞLATIYOR"

"Galatasaray'ın hücumunu Fernando Muslera başlatıyor, libero gibi. Oyunu geriden başlatıyor. Stoperler ise hücumculara orta sahadan top dağıtımı yapıyor."

"NEDEN CUMA GÜNÜ?"

"Galatasaray, Cuma günü Adana Demirspor ile karşılaşacak. Neden Cuma günü oynanacağını anlamadım. Gitgelli maç olacak. Onlar orta sahayı çabuk geçiyorlar, kontrayı iyi yapıyorlar ama geride açık da veriyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 22:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol aslan
Erol aslan - 2 hafta Önce

GS bu kadroyu bozmadan yunus ve zanoda gelirse ortasahaya kanatlara uzunpas atcak oyuncu lazım bu oyuncuyu kaliteli birini alırsa sampiyonlar Ligi'nde final oynaya bilir

Hasan
Hasan - 2 hafta Önce

Cuma günü Adanademirspor tutuluyor. Onun için cuma günü oynuyor. Galatasaray hangi takım tutuk oynuyorsa fikstürü ayarlamış.

Mrtloğfo
Mrtloğfo - 2 hafta Önce

Hasan ne saçmalıyon kara cahil