Arda Turan: "Galatasaray'da başımıza dert oldu, çıtayı uzaya çıkarttı"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: "Galatasaray'da başımıza dert oldu, çıtayı uzaya çıkarttı"

Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkaran Galatasaray'ın efsane isimler arasında yer alan teknik direktör Arda Turan, Sportcell'e açıklamalarda bulundu.

Arda Turan, sarı kırmızılıların milli oyuncular Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu ile ilgili övgü dolu konuşurken Fatih Terim ve Okan Buruk hakkında da dikkat çeken sözler söyledi.

Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

"İKİSİNİ DE KARŞIMA ALIP '30-40 MİLYON EURO EDERSİNİZ' DEDİM"

"Kerem ve Barış kadroya girmiyorken karşıma alıp 'İkiniz de 30-40 milyon Euro edersiniz' demiştim. Şu an onun haklı gururunu yaşıyorum. Tek yapmaları gereken dışarıyı duymamak. Ben bir abileri olarak onlarla gurur duyuyorum, hiçbir sorun görmüyorum. Onlar artık Galatasaray tarihine geçti. Hiç durmadan devam etsinler."

"FATİH TERİM, HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR"

"Fatih hoca hayatın her anında meydan okumaların üstesinden gelecek karakter ve bilgiye sahip. Zor bir lig Yunanistan. Olympiakos'u gördük işte Fenerbahçe'yi eledi. Fatih hoca her şeyin üstesinden gelir." 

"OKAN BURUK, BAŞIMIZA DERT OLDU"

"Başımıza dert oldu Okan abi (gülerek) bu kadar rekor kırılacaksa bize ne bırakacak? Arada laflıyoruz tabii, abi-kardeşiz sonuçta, beraber şampiyonluk yaşadık, sonra hocalığımı yaptı. Okan Buruk çıtayı uzaya çıkarttı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Ertaş
Hasan Ertaş - 2 hafta Önce

Gesenin 6 puanı cepte, haydi hayırlısı

Nuri yalçın
Nuri yalçın - 2 hafta Önce

Galatasaray şampiyonluk potasına girdi artık kims e durduramaz