Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray çok önemli bir iş yaptı, Fenerbahçe bin parça"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti, saha içinde oluğu kadar saha dışında da yaşanıyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray çok önemli bir iş yaptı, Fenerbahçe bin parça"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA'NIN KULÜPTE DEVAM EDECEK OLMASI ÇOK DEĞERLİ"

"Fernando Muslera, 13 yılda Galatasaray efsanesi oldu. Futbolu bıraktıktan sonra kulüpte devam edecek olması da çok değerli. Sadece saha içindeki performansıyla değil, karakteriyle de örnek bir sporcu."

"GALATASARAY, ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞ YAPTI"

"Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı da çok efendi. Keza Kaan Ayhan da öyle, elinden geleni yapıyor. Torreira zaten üst düzey oynuyor. Galatasaray, bence çok önemli bir iş yaptı. Ligin kalan haftalarında bu oyuncuların kafasını rahatlattı."

"FENERBAHÇE'NİN KAFASI HEP MEŞGUL"

"Fenerbahçe'ye bakıyorsun, kafa hep meşgul. 'Hakemler, TFF, VAR bizi şampiyon yapmayacak' konusu... İsmail Kartal yetersiz. İşte Galatasaray'ın bu hamlesi çok yerinde oldu. Rakibine karşı kendini güçlü gösteriyorsun."

"GALATASARAY, OYUNU KURALLARINA GÖRE OYNUYOR"

"Galatasaray yönetimi, oyunu kurallarına göre oynuyor. Yeri geliyor konuşuyor, yeri geliyor konuşmuyor ve ortalığı karıştırıyor. Kadro planlamasında hata yaptılar ama Sacha Boey'in satışı ve iç huzuru sağlamalarıyla açığını kapattılar. Seçim var ama kimse seçim konuşmuyor. 

"FENERBAHÇE BİN PARÇA"

"Fenerbahçe'de herkes bin parça. Ali Koç'un aday olacağı belli değil. Sadettin Saran harekete geçti. Aziz Yıldırım, Divan Başkanlığı için Şekip Mosturoğlu hamlesi yaptı."

"NDOMBELE, ASLA 74 KİLO OLMAZ"

"Galatasaray'da Ndombele'ye 74 kilo diyorlar. Ndombele asla 74 kilo olamaz. Dursun Özbek ve Erden Timur bile o rakamlarda değildir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 22:59
YORUM EKLE