Ersin Düzen: "Galatasaray için söylediğini hiç yakıştıramadım, şık olmamış, bunu söylememeli"

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Ersin Düzen: "Galatasaray için söylediğini hiç yakıştıramadım, şık olmamış, bunu söylememeli"

Sports Digitale Youtube kanalında Ersin Düzen, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"MERT HAKAN YANDAŞ, 4 SEZONDUR NE YAPTI?"

"Kadıköy'de 'Komutan Mert Hakan' diye pankart asıldı. Hadi canım sen de! Sen bir derbiden dolayı Kadıköy'e pankart asıyorsan, o zaman idare eder futbolcularla devam edersin. Yetinmeyeceksin Fenerbahçe taraftarı. 4 sezondur ne yaptı Mert Hakan Yandaş?"

"BİR TANE ŞAMPİYON VARDIR, GALATASARAY"

"Fenerbahçe gerçek şampiyon falan değildir. Bir tane şampiyon vardır, Galatasaray. Resmi kayıtlarda, her yerde Galatasaray yazacak, kupa da Galatasaray'ın müzesinde. Fenerbahçe'ye 3 kez geldi, sıfır başarı. Karşısında Başakşehir'i şampiyon yapmış ve Galatasaray'la da üstü üste iki kez şampiyon olmuş bir teknik adamın takımıyla ilgili 'Hak edilmeden şampiyon olundu' derse olmaz. Bunu bir teknik adam söylememeli."

"O ZAMAN SAHAYA ÇIKMASAYDINIZ"

"İsmail Kartal'a hiç yakıştıramadım. Şık olmamış. Bu ligde aleni bir şeyler yapılıyorsa, o zaman sahaya çıkmasaydınız. En ufak rakibi tebrik etmek yok. Okan Buruk da sizin meslektaşınız. Okan Hoca da 102 puan aldı."

"FENERBAHÇELİLER, ALİ KOÇ'A SÖYLEYECEK"

"TFF'ye şu anda en fazla tepki gösteren takım Fenerbahçe, doğru mu? Peki Mehmet Büyükekşi, en fazla kimin desteğiyle TFF Başkanı seçildi? Ali Koç'un. Bitti. Fenerbahçelilerin bir sözü varsa, Ali Koç'a söyleyecekler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 19:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayko
Bayko - 3 hafta Önce

FB Başarısızlıklarını saga sola pislik atarak kapatamaz. Son dk' larda en fazla kim kollanmış herkez ona baksın. O kollandıkları pozisyonlar FB alehine verilseydi neler olurdu bir düşünün. 2 yıldır GS şampiyon oldu kimse buna lekeliyemez. GS pis, FB temiz kimse bunu anlatamaz. GS stadına Ali Koç gelip oraya buraya sallayamaz. Bu insanın konuşmaları ile düzeyini, kalitesini gösterir.

Baki
Baki - 3 hafta Önce

Ali Koç FB nin başına, FB yi şampiyon yapmak için gelmedi. FB' nin başına FB yi ve taraftarı rejime karşı kullanmak için başkan oldu gibi geliyor bana. FB yi şampiyon yapamıyacaksın oraya buraya çamur atacaksın. geçeceksiniz bu işleri. Ali Koç geldiginden beri yaptıkları ile kendini gündemde tutmasını iyi biliyor. Bu kafa ile gelirse, GS yı ve liselilerini yenemez bu GS, FB nin sırtında daha Ali Koç ile birlikte daha çoook boza pişirir. Olan FB ve taraftarına oluyor yazık, yazıkki hemde ne yazık.

Kaan
Kaan - 3 hafta Önce

Çetin 76 Siz bu kafayla daha çooook Galatasaray şampiyonluğu görürsünüz.

Çetin 76
Çetin 76 - 3 hafta Önce

Fenerbahçe'nin başarisizliĝinda En büyük sebep Federesyon ve hakemleri Galatasaray kollaniyor Fenerbahçe'nin başarisizliĝini Ali koça baĝliyorlar