Ertem Şener: "Galatasaray'ı kupadan elediler, hemen açıklasın, şaka gibi"

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Nef Stadyumu'nda Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ertem Şener: "Galatasaray'ı kupadan elediler, hemen açıklasın, şaka gibi"

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray - Başkaşehir maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"ELİMDE NE VARSA AÇIKLARIM"

"Erden Timur’un yerinde olsam, belge ve bilgileri sezon sonuna bırakmam, hemen maç sonrasında elimde ne varsa açıklarım. MHK ile başlarım."

"BU HAKEMLERİN AYNILARINDAN LİGDE DE VAR"

"Dikkat! Galatasaray’ın kupadan elenmesine sebep olan hakemlerin aynılarından ligde de var. Benden söylemesi, daha 10 hafta var. “Galatasaray şampiyon” diyenler, twitlerini silsinler."

"YAKINDA GALATASARAY'IN AYAĞINDAN TOPU ALACAKARLAR"

"Top Ömer Ali’nin elinde resmen. Penaltı. Daha nasıl penaltı olur? Net penaltıyı vermedi VAR? Yakında Galatasaray’ın ayağından topu alıp, 'Hadi golü topsuz atın bakalım' diyecekler. Şaka gibi."

"HAKEMLER, LALE ORTA'YI CİDDİYE ALMIYOR"

"Başakşehir’in golünde faul var. Nasıl verir ki bu golü? Ayak fazla ve tehlikeli! Hakemler, Lale Orta’yı ciddiye almıyor sanırım."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 12:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet alabalık
Mehmet alabalık - 1 yıl Önce

Adamların niyeti ali koçu kurtarmak hiçbir basarısı olmayan fenerbahceye Türkiye kupasını vermek için federasyon olsun hakemler olsun dişli takımlara operasyon cekiyor ki fb ye güçlü rakip kalmasın. Buradan idda ediyorum Türkiye kupasını başarısız olan Ali koçu kurtarmak için fb ye verecekler dikkat edin fb kazanacak demiyorum federasyon ve hakemler fb ye kupayı kazandıracak