Ertem Şener: "Galatasaray'ın alkışlaması lazım, onların suçu yok, günahsızlar"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali'nde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Ertem Şener: "Galatasaray'ın alkışlaması lazım, onların suçu yok, günahsızlar"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali, tam bir çıkmaza girdi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa Finali'ne U19 Takımı ile çıkma kararına eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Beyaz TV yorumcusu Ertem Şener, Süper Kupa Finali ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY ALKIŞLASIN, O ÇOCUKLARIN SUÇU YOK"

"Galatasaraylı futbolcular, Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe'nin U19 takımındaki genç oyuncularını alkışlaması lazım. O çocukların suçu yok. Günahsızlar. En azından küçük bir jest olmuş olur. Okan Buruk da gerekeni yapacaktır."

"FENERBAHÇE, HAKSIZ DURUMA DÜŞÜYOR"

“Fenerbahçe, davasında haksız duruma düşüyor. Sahadan çekilmek ‘Zaferin Rengi’ filmi ile tezat olmuyor mu? Fenerbahçe, ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz’ diyor ama şimdi Atamızın şu sözü akıllara geliyor: ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.’ Sahaya çıkıp oynamalıydılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 22:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak
Burak - 1 ay Önce

Büyük takımlar Büyük Karalar alır, sonucunda paşa paşa katlanır. Kimi alkışlar kimi susar kimi kusar... Bir ilki daha başardı FB. Kimsenin işine gelmediği bravo birinin futbolda bir şeylerin değişmesi için Büyük bir adım atmasi gerekiyordu diyemiyor. Bu birisi kendini ateşe attı ama değişimin baş mimarı olacak. Bunu da hazmedemiyorlar. Daha önce de başka başkanlar veya takımlar çıkmayız, çekiliriz, açıklarsa yer yerinden oynar.... dediler durdular. Ama bir ilk gerçekleşti. Sonucu koşa vadede zarar görünse de uzun vadede Türk Futbolu kazançlı çıkacak.

Ali Aksoy
Ali Aksoy - 1 ay Önce

Yazık, bu davranışlarla futbolumuz daha da dibe iner.

Muharrem Hoca
Muharrem Hoca - 1 ay Önce

Ülkemize yazık ediyorlar.Türkiye bunu hak etmiyor.Hepimiz sorumluyuz ama en çok Ali Koç.Çünkü o hırsının seline kapılmış.