Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe büyük bir mağduriyet yaşamadı, bence Galatasaray ile eşit kararlar verildi"

Fenerbahçe'nin Galatasaray aleyhine yaptığı açıklamalar sonrası Rıdvan Dilmen'in yorumları gündem oldu.

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe büyük bir mağduriyet yaşamadı, bence Galatasaray ile eşit kararlar verildi"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti büyük bir gerginlikle beraber ilerliyor.

Fenerbahçe cephesi, sürekli saha dışı açıklamalarla gündemi değiştirirken Galatasaray ise saha içinde kalmayı tercih ediyor.

RIDVAN DİLMEN'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Telegol'den Serhat Ulueren'e gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE BÜYÜK BİR MAĞDURİYET YAŞAMADI"

"Fenerbahçe'nin sanılanın aksine büyük bir mağduriyet içerisinde olduğunu düşünmüyorum. Sadece Trabzonspor maçında haksızlığa uğradı. Trabzonspor maçının erkenden bitirilip 3-0 hükmen lehine sonuçlanması gerekiyordu. Belki de saha olayları yaşanmazdı."

"BELKİ 1-2 MAÇ DİĞER TARAFA KAYMIŞ OALBİLİR"

"Ligdeki hakem kararlarının dengede olduğunu düşünüyorum. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın lehine veya aleyhine eşit ederece kararlar verilmiştir. Belki 1-2 maç diğer tarafa kaymış olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 23:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
?.....
?..... - 1 ay Önce

rıdvan burada ahkam keseceğine git koç aliden hesap sor onca sene sıfır basara diye ama kimsenin yüreği yemiyor hesap sormayı feneri yalının şımarık küçük çocuğun oyuncağı ettiniz olan taraftariniza oldu

Hamit celik
Hamit celik - 1 ay Önce

Yapılan hatalarda gs 4 puan fazlalığı var fb 14 puan nasıl esit diyorsun maçları Bi tek tek incele

Celil
Celil - 1 ay Önce

Klüp aideti sıfır, niçin FB böyle hareket ediyor, söylemeye yüreği yok. Yazık patronun mutlu son istiyor, sende gözünü kırpmadan harfiyen patrona riayet ediyorsun. Senki bu camianın kültürünü en iyi bilensin. Kişiliğini teraziye koy, hangi yanın ağır basıyor i. Samimiyetsizlik parçalardan akıyor.

Ömer
Ömer - 1 ay Önce

Ne şiş yansın ne kebap. Bı doğru konuşsanız, o zaman Türkiyede futbolda ilerleme olur. Korkmayın. Gerçekleri konuşun. Sizin söylediklerinizi futboldan anlamayanlara söylüyor.

Mahmut ok
Mahmut ok - 1 ay Önce

Utan utan bu laglardan şeffaf ol.öncejş maçları unut en son maçı izle bir iki maç kime kaymış görürsün.

Vatandaş
Vatandaş - 1 ay Önce

Ülkenin de içine ettiniz. Sizler gibilerinin yüzünden ne yönetimlere ne de adalete insanların güveni kalmadı.

Sinasi Ozcan
Sinasi Ozcan - 1 ay Önce

1 ,2 Mac 6 plan eder Ridvan yine seytanlik pesindesin.

Gurbetci
Gurbetci - 1 ay Önce

Onun yorumu bunun yorumu önemli deyil ne fb ne gs ksp luyum ikinci link sizce adelet varmi sayin yorumcular hele dün aksamki olaya mactan cekilecegi belli idi o cocuklar mactan cikti dusunu alip ucakla tercübeli bir oyuncularin karsina cikti yönetim cekip aldi bir profösvener oyunculara yakintirdinizmi arkalarindam aglamayin hareketi seyirciye gaz verip sevimme ayagina küfür ettirmelerine bir tane adam gibi yorumcu bunlari dile getirdi gs hocasi adam olsa ortada toplar sesiz beklemerini söyleyip ne yapacaksa mac antraman yapar saha ortasinda ne bu ya 19 yasinda cicek gibi cocuklar o cocuklar bizim disardan gelmedi disardan gelenlere malzeme yaptiniz fb kendi adina hakli otobüsü kursunlandi kim yapti belli deyil kendi evinde fb lilere saldirdilar avrupadan gelmis diye oyun geldi ise kim getirdi kim bunlari bicakla maske ile iceri aldi fb oynamadan kupayi vermeye hazirdi böyle birsey olacagi belli idi gs takiminizla gurur duyun bizim türk cocuklarimizi iyi eylence yaptirdiniz avrupalida gurur var biz de yok bir futbol sever olarak helal olsun o gec cocuklara korkmadan mactan cikip maca gitti