"Hocam beni istemeye devam ederse Galatasaray'da birkaç yılım daha olacaktır"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali öncesinde Fernando Muslera açıklamalar yaptı.

"Hocam beni istemeye devam ederse Galatasaray'da birkaç yılım daha olacaktır"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

"ŞANLIURFA, HARİKA BİR ŞEHİRMİŞ"

"Her şeyden önce çok teşekkürler. İlk defa Şanlıurfa'ya geldim, harika bir şehirmiş. Burada çılgın da bir taraftar vardı. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir final olacak."

"FENERBAHÇE HAKKINDA YORUM YAPMIYORUM"

"Geçen sene çok büyük mücadele verip şampiyon olduk ve bu sayede Süper Kupa finali oynayacağız. Çok önemli bir maç bizim için. Biz mutluyuz. Çok iyi şekilde çalıştık. Yarın çıkıp oynamak için buradayız. Fenerbahçe hakkında yorum yapmıyorum, asla da yapmadım."

"15-16 KUPA KAZANDIK"

"Şimdilik 12-13 yıl içerisinde 15-16 kupa kazandık. Gurur duyuyorum. Sonuna kadar hak ediyoruz. Sahada görüyorsunuz bizi ama arkada tüm çalışanlarla, taraftarlarla, hocalarla birlikte kapsayıcı, yoğun bir çalışma geçiyor. Günün sonunda hedeflere ulaşıyor olmak bizi mutlu ediyor."

"HOCAM İSTERSE ÖNÜMÜZDE BİRKAÇ YIL DAHA OLACAKTIR"

"Sadece kupalar değil aynı zamanda diğer bir gurur da 500. maçımı Galatasaray'da oynamış olmam. Bana gurur veren bir şey. Amacım fiziken dayanabilecek noktaya kadar oynamak. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hocam beni istemeye devam ederse önümüzde birkaç yıl daha olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 18:55
YORUM EKLE