Ertem Şener: "Gerçekten helal olsun, Galatasaray'da bütün çürükleri temizlediler, örnek alsınlar"

Galatasaray, her ne kadar bu sezon transferlerden istediği verimi alamasa da iki sezonluk bakıldığında önemli ve faydalı transferlere imza atıldı.

Ertem Şener: "Gerçekten helal olsun, Galatasaray'da bütün çürükleri temizlediler, örnek alsınlar"

Galatasaray'ın son iki sezondaki müthiş başarısı örnek olarak gösteriliyor.

Süper Lig'i 13. bitirdikten sonra yeni yönetim ve teknik ekiple büyük başarılar elden eden sarı kırmızılılar, bu sezon  da şampiyonlukipini gööğüslemek istiyor.

Beyaz TV yorucusu Ertem Şener, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'A GERÇEKTEN HELAL OLSUN"

"Galatasaray yönetimi, ligi 13. bitirmiş kulüp devraldı. 1.5 senede güzel takım yaptılar. Şampiyon oldular, Şampiyonlar Ligi'nde umut verdiler. Erden Timur'a gerçekten helal olsun. Futbolun başına geçti ve sil baştan kadro yaptı. Okan Buruk ile birlikte bütün çürükleri temizlediler. Başkan Dursun Özbek'in yeri de ayrı. Yeni bir yapı inşa ettiler."

"BEŞİKTAŞ ÖRNEK ALMALI"

"Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve yöneticiler, tabiri caizse Erden Timur'u örnek almalı. 3-5 transferle bu iş yürümez. Beşiktaş'a tamamen, toptan bir değişim gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 01:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Şeker
Ahmet Şeker - 2 ay Önce

GS hakkında yazan diğer takım taraftarları keşke yazmayip kendi takımı hakkında yazsalar bakalım okuyanları olacakmi.Birakin GS yi GS kılar yazsın.