Ertem Şener: "İnsanları kandırmayın, öyle bir şey yok, Fenerbahçe ligden çekilirse..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabeti saha dışı olaylarla gündeme geliyor.

Ertem Şener: "İnsanları kandırmayın, öyle bir şey yok, Fenerbahçe ligden çekilirse..."

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Fenerbahçe'nin ligden çekilme gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"İNSANLARI KANDIRMAYIN"

"Neymiş 'Fenerbahçe ligden çekilirse ülke puanı silinecek, Türkiye 20. sıraya kadar gerileyecekmiş.' Bu mevzu yalan. İnsanları kandırmayın öyle bir şey yok."

"UEFA VE FIFA'YI BAĞLAMAZ"

"TFF'nin futbol müsabakasının 24. maddesine göre ligde 2 maça çıkmayan takım direkt küme düşürülüyor. Başka da bir durum söz konusu değil. Hiçbir şekide ülke puanının eksilmesi veya silinmesi söz konusu değil. Diyelim çekildiler, yayıncı kuruluş ihalesini gözden geçirebilir. UEFA'yı veya FIFA'yı bağlayan durum yok."

"GALATASARAY'DAN DAHA AÇIK BİR MESAJ BEKLERDİM"

"Ben açıkçası Dursun Özbek'ten ve Galatasaray yönetiminden daha açık ve sağduyulu bir mesaj beklerdim. Dün Dursun Özbek'in yaptığı açıklamaları yetersiz buluyorum. Umarım ortak noktada buluşabilirler. Kupalar, cezalar, olaylar gelip geçer. önemli olan geçmişten ders çıkarmaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 14:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Okan Yıldırım
Okan Yıldırım - 1 ay Önce

Ertem bey Koçun 2.5 saat süren konuşmada 2 saatinde GS karşı duydugu kini anlatırken Dursun başkan da çıkıp alkış mı yapacaktı. Koça laf diyeme mamam kesilir diye Başkanımıza akıl vermeye kalk hadi ordan sen kimsin haddini bileceksin

Ümmet
Ümmet - 1 ay Önce

Yılını hatırlamıyorum şuan ama basketbol finalinin son maçında Galatasaray sahaya çıkmadı saha olaylarını öne sürüp. Ne oldu Fenerbahçe ben de çıkmıyorum mu dedi. Hayır kupayı kaldırdı.