Evren Göz: "Bence hayal kırıklığıydı, bu ligin seviyesinde bile değildi, dua etmesi gerekiyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı.

Evren Göz: "Bence hayal kırıklığıydı, bu ligin seviyesinde bile değildi, dua etmesi gerekiyor"

NutSpor yorumcusu Evren Göz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Göz'ün açıklamaları şu şekilde:

"Gomis bence hayal kırıklığıydı, Kerem ise futbolun doğrularını yapmaktan uzak duruyor, bazen gol atmak yerine doğru yerde pas vermek çok önemlidir. Hatta bir şutu var, bu ligin seviyesinde bile değildi, biz bunu konuşmuştuk ama yabancı kuralına dua etmesi gerekiyor."

"Galatasaray önde basamadığı için Adana Demirspor'un hatalarından faydalanamadı. Beşiktaş olsun Fenerbahçe olsun bunu konuşuyoruz ama dış sahada Galatasaray'ın bunu yapamayacağını gördük."

"Gomis, Kerem, Yunus ile bunu yapamadılar, bu konunun analiz edilmesi gerekiyor, baskıyla kazandığı toplarıysa doğru şekilde kullanamadı. Adana Demirspor savunma hattı değişmiş olmasına rağmen bu durumdan yararlanılamadı."

"Onyekuru ve Boey eşleşmesini izlemek çok keyifliydi, belki de maçın en keyifli eşleşmesiydi. İlk yarı Onyekuru'nun performansı oldukça iyiydi, ikinci yarıda düşüş yaşadı. Zamanla daha hazır bir Onyekuru çok faydalı olacaktır."

"Bu sezon şampiyonluk limitinin daha da yukarı çıkacağını düşünüyorum, deplasmanlarda puan kayıpları artıyor ve bu nedenle derbilerin önemi daha da güçleniyor, derbilerin şampiyonluk için kritik olacağına inanıyorum."

"Bence bitiricilik konusunda yetenek yerine plansızlık daha çok öne çıkıyor. Şu an bireysel yeteneklerle hücumlar sonlanıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'a baktığımız zaman bu organizasyonu görüyoruz, Galatasaray'da henüz bunu görmedik."

"Şu an tamamen bireysel yeteneğe dayalı bir oyun görüyoruz, daha ezberini bulamadı oyuncular, bir bakıma bu büyük bir tehlike. Oyuncuların zamanla birbirine uyum sağlaması gerekiyor. Bazen şut yerine pas verilmesi gerekirken hiç düşünülmüyor,"

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2022, 14:05
YORUM EKLE