Evren Göz: "Takım içerisinden bilgi aldım, iki günü kamp gibi geçirmiş, Galatasaray'ın başına gelen en güzel şeylerden biri"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi ve kaptan Fernando Muslera, son maçlarda eleştirilerin hedefindeki isim oldu.

Evren Göz: "Takım içerisinden bilgi aldım, iki günü kamp gibi geçirmiş, Galatasaray'ın başına gelen en güzel şeylerden biri"

Galatasaray'da Fernando Muslera Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında performansıyla eleştiri aldı.

TRT Spor yorumcusu Evren Göz, Fernando Muslera ile ilgili yorumlarda bulundu.

Göz'ün açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA İKİ GÜNÜ KAMP GİBİ GEÇİRDİ"

"Muslera'nın form durumunun dolandırıcılık olayıyla denk gelmesi nedeniyle birbirleriyle ilişkilendirildi. Takım içerisinden birkaç araştırma yaptım. Edindiğim bilgiye göre, Muslera takıma verilen iki gün izni moral, motivasyon anlamında kamp gibi geçirdi. Bazı oyuncular yurt dışına gitti ama Muslera, İstanbul'da kaldı."

"SERGİO OLIVEIRA'NIN HATANIN KENDİSİNDE OLDUĞIUNU SÖYLEDİ"

"Beşiktaş maçından sonra Sergio Oliveira, o pozisyonda hatanın kendisinde olduğunu başta Muslera olmak üzere Okan hoca ve takım arkadaşlarına söylüyor. Çünkü bu Galatasaray'ın sezon başından beri yaptığı bir şey. Rakibin baskısını kırmak için Muslera'nın 6 numara bölgesine oynayıp topu geri alıyordu."

"MUSLERA'YA HAKSIZLIK YAPILIYOR"

"Galatasaray'ın son 10 yılda başına gelen en güzel şeylerden biri Muslera'dır. Bu net. Muslera'ya biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Şu anda tesislerde Muslera'nın üzerine titreniyor. Muslera, şampiyonluk modunu açarsa zaten 'Haksız rekabet' sözü ortaya çıkıyor. Bu iki gün, o mod için önemliydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 14:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 13 ay Önce

Muslera yi taraftar olarak bizde çok seviyoruz. Ancak son haftalara girilirken böyle hataların kabul edilmesi de kolay değil. Bizim beklentimiz Muslera nin bu hataları yapması değil, takımı şampiyon yapmasıdır. Çünkü Muslera da bu tecrübe var. İnşAllah da başaracağız. Bizim güvenimiz tam.