Evren Turhan: "Galatasaray'a gelmesi gerektiğini söylemiştim, Xabi Alonso'dan sonra..."

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un önderliğinde önemli başarılara imza atıyor.

Evren Turhan: "Galatasaray'a gelmesi gerektiğini söylemiştim, Xabi Alonso'dan sonra..."

Galatasaraylı yorumcu Evren Turhan, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, XABI ALONSO'DAN SONRA EN BAŞARILI TEKNİK ADAM"

"Avrupa'nın büyük liglerindeki maçları ve bizim ligimizdeki maçları izliyorum. Okan Buruk'un Xabi Alonso'dan sonra en başarılı teknik adam olduğunu söyleyebilirim. Her zaman da yanında oldum."

"TORRENT'TEN ÖNCE SÖYLEMİŞTİM"

"Torrent daha gelmeden Burak Elmas'a Okan Buruk'un gelmesi gerektiğini söylemiştim. Dursun Özbek'e nasip oldu. Belki iyi bir Avrupa Ligi başarısı onu büyük takımların radarına da dahil edebilir."

"AVRUPA'DAN ELENİLMESİNİ KESİNLİKLE KABUL ETMEM"

"Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nden elenmesini kesinlikle kabul etmem. Kulübün genlerinde Avrupa başarısı var. Eğer ters bir sonuç gelirse olumsuz hava ister istemez oluşur. Oyuncuların da tam konsantre olması gerekiyor."

"SERGE AURIER KADRODA OLACAK

"Yeni transfer Serge Aurier, maça ilk 11 başlamaz ama kadroda olacak. Bu kadro lig ve Avrupa'da devam eder, kupada ise rotasyon oyuncuları çıkar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 13:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 3 ay Önce

90'larda, 2000'lerde daha büyük takıma gider muhabbeti yoktu, GS zaten tarih, başarı potansiyel ve kitle olarak en büyüklerden, kendimizi küçültmüş oluyoruz ve ancak zıplama tahtası oluyoruz bu sefer Boey'deki gibi.

S.horuz
S.horuz - 3 ay Önce

Sayın Evren okan hoca iyi teknik direktör olabilir fakat olonso ile kıyaslanmaz çünkü avrupadaki ünlü teknik direktörler defansında kontra yiyecek veya orta sahayı boş kalacak taktikte oyun oynatmıyorlar Okan hocanın yanlışı hücum oyununda ne orta saha nede defansın birebir kalmayacak taktikte oynadığını görmedik yani Galatasaray takımı 4.2.3.1 uygun taktikle hem şampiyonlar liginde hemde ligte kontra gollerle hep geriye düştü Okan hoca nasıl analiz yapıyorda her hafta aynı taktikte oynadı garip değilmi sizce