Evren Turhan: "İkisi birlikte uçacak, bol bol gol atar, Galatasaray iki tane daha transfer..."

Galatasaray, Trabzonspor karşısında ezici bir üstünlükle 5-1 galibiyet elde etti.

Evren Turhan: "İkisi birlikte uçacak, bol bol gol atar, Galatasaray iki tane daha transfer..."

BTV Youtube kanalında Evren Turhan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'NİN PLANLARI ALT ÜST OLDU"

"Bu galibiyet çok önemliydi. Galatasaray'ın çıkış maçıydı. Oyunda ciddi bir üstünlük vardı. Zaha şov yaptı. Galatasaray, Fenerbahçe puan kaybettiği hafta oradan seriye başlıyor, şampiyonluğu götürüyor. Bundan sonra bu oyunun altına düşemezsin. Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin planları alt üst oldu. Galatasaray'lılar rahat olun şampiyonluğa gidiyoruz."

"OKAN BURUK, KENDİNİ GELİŞTİRİYOR"

"Galatasaray'ın  şampiyonlar liginde oynadığı oyunun %50'sini bu ligde oynaması lazım. Okan hoca çok başarılı bir teknik adam ve her geçen gün kendini geliştiriyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ UÇTU"

"Maçın yıldızlarından birtanesi Barış Alper Yılmaz uçtu, müthiş oynadı. Mertens, çok iyi oynadı. Bu takımın lider oyuncularından bir tanesi. Okan hocanın Galatasaray'da her oyuncuya ihtiyacı var."

"İKİ TRANSFER YAPILIRSA DÜŞÜNEMİYORUM"

"Bundan sonra Zaha ve Icardi beraber uçacaklar. Zaha da Icardi de bol bol gol atar. Galatasaray, 2 tane daha transfer yaparsa düşünemiyorum." 

"KEREM, DEĞİŞMEZLERDEN BİR TANESİ"

"Kerem Aktürkoğlu ilk yarı durgundu ama ikinci yarı açıldı. Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a uyum sağlayan bir oyuncu. Bu takımın değişmez 11'lerden bir tanesi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 02:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 4 ay Önce

Galatasaray Trabzonspor maçında yapması gerekeni yaptı hücumda rakip defansın içine gömülü oynamadı geriden gelip açık alanlar bulunca pozisyonları daha aktif sonuca gitti

Misafir
Misafir - 4 ay Önce

Mertens bir sene daha kalmalı, yönetim sözleşme uzatmalı....

Mehmet Kutlar
Mehmet Kutlar - 4 ay Önce

Herkes Okan hocaya iyi diyor bende eksikleri var hala diyorum oyuncu rotasyonlarını yanlıṣ yapıyor milli takımlarında üst düzey oynayan adamlar bizde rotasyon dıṣında yedek,Umut vaadeden gençler yedek kafasında 4-5 kiṣi var rotasyonda sadece onları kullanıyor oysa takım geniṣ yeteri kadar maçta var her mevkide rotasyonlar yapmalı hatta kalede bile o zaman hoca hakikaten Dünya çapında olabilir çok genç baṣarılar dilerim Kadroya MaṣAllah nazar değmez inṣAllah