Nevzat Dindar: "Galatasaraylı futbolcular, Trabzon'da maçtan önceki akşam yemek yerken birden ışıklar kapatıldı ve..."

Galatasaray, Süper Lig'de Trabzonspor'u 5-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Nevzat Dindar: "Galatasaraylı futbolcular, Trabzon'da maçtan önceki akşam yemek yerken birden ışıklar kapatıldı ve..."

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"TRABZON'DA YEMEK YENİLİRKEN BİRDEN IŞIKLAR KAPANDI VE..."

"Trabzon'da bir gece önce ne oldu? Normal şartlarda Galatasaray kampa giriyor deplasman için. Son bir akşam yemeği yenir maçtan önce. Bu yemek yenilirken birden ışıklar kapanıyor ve orada video gösterimi başladı. Erden Timur tarafından hazırlatılan bir video. Bu videoda geçen seneki bazı görüntüler, Kadıköy'deki galibiyet, şampiyonluk görselleri. Galatasaray'ın mutlu olduğu görüntüler. Bir anda farklı bir ambians oluşuyor. Okan Buruk ve Erden Timur'un verdiği mesaj: 'Yeniden başlıyoruz arkadaşlar!'"

"BUNDAN SONRA ICARDI OLMAZSA ZAHA OYNAR"

"Zaha'nın geçmişine bakıldığında hücum bölgesinin farklı yerlerinde oynayan bir oyuncu. Asıl pozisyonu sol kanat. Esas pozisyonu santrfor değil ama Halil'den daha iyi olduğunu gösterdi. Icardi'nin olmadığı dönemde bundan sonra büyük ihtimal Okan Buruk Zaha'yı değerlendirecek. Geçen sene Erden Timur'a transferde övgüler oluyordu ama bu sene de eleştiriler oldu. Zaha belki genel performans olarak beklentilerin altında kaldı ama Manchester United ve Trabzonspor maçlarında yaptıklarına bakıldığında kritik bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Keşke Zaha ileri uçta değerlendirilebilseydi. Kerem Demirbay'ın performansı da oldukça iyi. Ndombele, Angeline ve Bakambu gibi transferler beklentilerin altında kaldı."

"KIRILMA MAÇIYDI"

"Açıkçası görkemli Trabzonspor galibiyeti geçen seneki Başakşehir maçını hatırlattı. Şampiyonluk maçındaki kırılma maçıydı. Trabzonspor maçı da kırılma maçı olarak görülüyordu. 'Trabzon engelini geçersek şampiyon oluruz' ifadeleri kullanılıyordu."

"NDOMBELE'YE BAKINCA 1 SENE SORNA FUTBOLU BIRAKIR GİBİ GÖZÜKÜYOR"

"Ndombele'nin görüntüsü hoş değil. İşler yolunda gitmeyince bu görüntüler tepki topluyor. Her sporcunun dikkat etmesi gerekir. Gol sevinçlerine katıldığını da gördüm yani mutlu. Ndombele'ye bakınca herhalde 1 sene sonra futbolu bırakır gibi gözüküyor."

"SANCHEZ, BONSERVİSİ ÖDENEREK ALINDI"

"Davinson Sanchez'in kontratı ile ilgili spekülasyonlar vardı, halbuki Galatasaray bonservis ödeyerek aldı."

"İKİ HOCA ARASINDAKİ FARKA BAKIN"

"Kadıköy'deki Fenerbahçe - Samsun maçını gözünüzün önüne getirin. İsmail Kartal'ın görüntüsü, kulübeden müdahalesi... 1 saat sonra Okan Buruk'un görüntüsüne bakın. İki hoca arasındaki farklılığı bana yazın. Ben birinde 'Bu maçı alırım' diğerinde ümitsizlik gördüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 12:41
YORUM EKLE