Ali Ece: "Galatasaray'dan Beşiktaş'a gelse kral olur, yaptıkları gerçekten normal şeyler değil"

Galatasaray, Süper Lig'de Trabzonspor'u 5-1 mağlup ederken sarı kırmızılı oyuncular performansı övgüler aldı.

Ali Ece: "Galatasaray'dan Beşiktaş'a gelse kral olur, yaptıkları gerçekten normal şeyler değil"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, HERKESTEN VERİM ALDI"

"Günümüzdeki teknik direktörlerin görevi nedir? Çözüm bulur, işler bozulunca kartları yeniden dağıtır, değil mi? Okan Buruk, işte tam burada devreye girdi, çözümü buldu, herkesten verim aldı ve sahaya doğru 11 çıkarttı."

"ZAHA'NIN KALİTESİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK"

"Wilfried Zaha için haftalardır söylüyordum. Kalitesinden hiç şüphem yok. Attığı ilk gol jenerikler arasına girer. Rayyan'ı aldatması, daha sonra topu yere çarptırıp vurması mükemmeldi. Tek çalım atma enerjisi var. İkinci veya üçüncüyü atamıyor ama Süper Lig'deki takımlara karşı bu da yeterli geliyor."

"BEŞİKTAŞ'A GELSE KRAL OLUR"

"Kaan Ayhan, Galatasaray'da 4 farklı bölgede oynadı. Stoper, sağ bek, sol bek, ön libero... Buna rağmen normalde hamle oyuncusu, Galatasaray'da yedek kalıyor. Beşiktaş'a gelse savunmanın kralı olur. Attığı gol de bana Philipp Lahm'ı hatırlattı."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN YAPTIKLARI NORMAL ŞEYLER DEĞİL"

"Kaan Ayhan için ne söylüyorsak Barış Alper Yılmaz adına da aynısı geçerli. 5 farklı mevkide oynuyor. Forvet, sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat.. Bunlar gerçekten normal şeyler değil. Büyük övgüleri hak ediyorlar. Sacha Boey gitse sağ bekte de oynar yani. Eğer bu şekilde ivme kaydederse aratmaz da." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habesarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 11:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Ne sağ beki kardeşim.. adam tam bir serdengeçti gibi.. koy forvete rakiplerini paspasa çevirsin.. Pas yeteneği de gelişti.. bir de şutunu geliştirirse Türkiye tarihinin en pahalı futbolcusu olur..