Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'dan ayrılsın demiyorum ama bir gün olacak"

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında sergilediği performans kadar teknik direktör Okan Buruk'un hamleleri de övgü aldı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'dan ayrılsın demiyorum ama bir gün olacak"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, TÜRKİYE LİGİ'Nİ YUTMUŞ"

"İki senedir Galatasaray, sol beksiz sezon geçiriyor. Kaan Ayhan'la başladı, Barış Alper Yılmaz'la bitirdi. Bir sağ forvet, maçı sol bek bitiriyor. Geçen hafta sol be oynatıyor, bu hafta sağ forvet oynatıyor. Hem takımına çok güvendiğini hem de rakiplerini iyi analiz ettiğini gösteriyor. Okan Buruk, Türkiye Ligi'ni yutmuş. Hep takımın içinde hep trübünleri tetikte tutuyor. Büyük kulüplerin buna ihtiyacı vardır."

"OKAN BURUK, BİR GÜN MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ OLACAKTIR"

"Montella'ya başarılar dilerim ama bir gün A Milli Takım Teknik Direktörü Okan Buruk olacaktır ve kalacaktır. Galatasaray'dan ayrılsın anlamında söylemiyorum. Galatasaray'ı seviyor, Galatasaray da onu seviyor."

"ÜÇLÜYÜ YAKALAYAN TEK YAKLAYAN OKAN BURUK"

"Bence Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş üçlüsünü tek yakalayan Okan Buruk'tur. Trabzonspor gibi bir kulübe karşı oyunun son bölümünde 6 kişiyle hücum yapıyorsunuz, Bayern Münih'i 45 dakika sahasından çıkarmıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 11:01
YORUM EKLE