Ersin Düzen: "Türkiye'nin kayıtsız şartsız net en formda, en cesur, en şaşırtıcı ismi"

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında aldığı 5-1'lik galibiyet ve sarı kırmızılı oyuncuların performansı dikkat çekti.

Ersin Düzen: "Türkiye'nin kayıtsız şartsız net en formda, en cesur, en şaşırtıcı ismi"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçında yaptığı hamleleriyle bir kez daha alkış aldı.

Sports Digitale yorumcusu Ersin Düzen, Okan Buruk ile ilgili yorumlarda bulundu.

Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"HALİL'İN BU ÇLARDA ETKİNLİĞİ YOKTU"

"Icardi, yeni döndü. Daha takıma 1-2 antrenmana çıktı. Halil Dervişoğlu'nu denemişti ama olmadı. Galatasaray, Kayserispor'u son anda mağlup etti, Sivas'ta berabere kaldı. Halil'in bu maçlarda etkinliği yoktu. Trabzonspor maçında sahaya santrforda kullandı. Kerem Aktürkoğlu, bir ortada, bir sol açıktaydı ve Kerem'i tekrar sola koydu. Mertens'i son maçlarda oynatmaya başladı. Barış Alper Yılmaz sol bek oynuyordu, sağ tarafa koydu. Kerem Demirbay, Konyaspor maçında asist yaptı, Sivasspor maçında gol attı, kupada Ümraniyespor maçında 3 tane asist yaptı, yükselen bir performansı var. Kaan Ayhan'ı da sol beke koydu."

"LAF OLSUN DİYE YAPMIYOR"

"Okan hoca bu tür değişiklikleri aslında laf olsun diye de yapmıyor. Rakibine göre güçlü bir oyun planını da ortaya koyuyor ve bunu tıkır tıkır işletiyor. Bu özellikle büyük maçlarda görebiliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de gördük." 

"HERKESTE BU CESARET YOK"

"Bana göre son iki sezon Türkiye'nin kayıtsız şartsız net en formda, en cesur, en şaşırtıcı ve karşılığını da en net alan teknik direktörü Okan Buruk. Herkeste bu cesaret yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 17:36
YORUM EKLE