Ümit Davala: "Galatasaray maçını izlerken tuvalete gidemedik, kafa tutmayı bırakın, yan bakılmıyor"

Galatasaray, son haftalarda oynadığı rakiplerini adeta paramparça ederek yoluna devam ederken Sivasspor'u da 6 golle geçti.

Ümit Davala: "Galatasaray maçını izlerken tuvalete gidemedik, kafa tutmayı bırakın, yan bakılmıyor"

Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"MAÇIN İKİNCİ YARISINDA TUVALETE GİDEMEDİK"

"Galatasaray'a kafa tutmayı bırakın, yan bakılmıyor. Sivasspor'a kabus gibi çöktü. Maçın ikinci yarısında 'Acaba golleri kaçıracak mıyız?' diye tuvalete gidemedik. Atılan goller de birbirinden güzel. Ya bireysel beceri ya da müthiş bir takım oyunu görüyoruz."

"HERKES OKAN BURUK'UN TALİMATLARINI UYGULUYOR"

"Galatasaray takımında artık kimin nerde oynadığının önemi yok. Yerli-yabancı, tecrübeli-genç herkes Okan Buruk'un talimatlarını uyguluyor. Çok organize bir Galatasaray görüyoruz."

"ZIYECH VE MERTENS BASIYOR"

"Hakim Ziyech ve Dries Mertens, rakip defans oyuncularına basıyor, pres yapıyor. Barış Alper Yılmaz her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ne söylenebilir ki?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 03:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 2 hafta Önce

Valla ben oyun hızındanmıdır nedir metabolizmam hızlandı galiba dayanamadım 3 ü attık wcye gittim geldim ziyech seviniyor.göremedim golü...biloooo bilooo.8-10 olacak maç ki 1 gol ve 1 penaltımızı yediler.yat kaşk dua et bilooooo