Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'a bir hediye geldi, bana göre büyük bir sürpriz oldu"

Galatasaray, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Trabzonspor'u 5-1 mağlup ederek zirve yarışında puanları yeniden eşitledi.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'a bir hediye geldi, bana göre büyük bir sürpriz oldu"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A HEDİYE GELDİ"

"Galatasaray'ın Trabzonspor'u yenmesi normal ama 5-1 kazanması beklenen bir skor değil. Galatasaray'a saat 18:00'de bir hediye geldi. Okan hocanın aslında puan durumunda bağımsız, '18'de 18 yapmamız lazım' diyor. Bu ligde yapılabilirliği var. Bana göre en büyük sürpriz Fenerbahçe'nin Samsunspor beraberliği oldu ve bu da Galatasaray maçını etkiledi."

"ICARDI, GOL ATSIN DİYE UĞRAŞTILAR"

"Ligimizin en iyi santrforu Icardi, 7 haftadır sonra falan yeni geldi. Tempo kazansın diye oyuna soktu ve oyuncular da gol atsın diye uğraştı." 

"MAÇ 3 GÜN SÜRSE DE GALATASARAY, PUAN KAYBETMEZDİ"

"İki takım sabaha kadar oynasa da maç 3 gün sürse de Galatasaray, Trabzon'da puan kaybetmezdi. Galatasaray'ın ilk yarıda golün dışında 3 tane net pozisyonu var. Maç boyunca goller dahil 10-12 tane pozisyon var. Galatasaray, oynaması gerektiği gibi oynadı."

"OKAN BURUK'UN KAFASINDA HEP VARDIR"

"Okan Buruk 4-4-2'yi seven bir teknik direktör olduğu için kafasında hep bu vardır. Bir gün Icardi ve Zaha ikilisini göreceğiz. Belki de önümüzdeki hafta görebiliriz." 

"SOL BEK TRANSFERİ OLMAZSA OLMAZ"

"Galatasaray'ın olmazsa olmazı bence sol bek transferi. Çünkü Hakim Ziyech soru işareti, Tete bir var bir yok, Barış Alper Yılmaz'ı önde kullanabilirler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 23:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki
Baki - 4 ay Önce

Yok GS' Fenere hediye etmedi. Hatay, Sivas, Kayseri, dahası. Hakemlerde cabası en önemlisi FB maçında var ile birlikte verilmeyen penaltı. FB şampiyon olamazsa ozama kıyamete bak sen işte anlarım gergedanda boynuzu.