Mehmet Demirkol: "Galatasaray'dan bana cevap verdiler, takır takır alıyormuş"

Galatasaray, 5-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'dan bana cevap verdiler, takır takır alıyormuş"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor - Galatasaray maçı sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA'NIN HAT-TRICK'İ GİTTİ"

"Wilfried Zaha'nın golündeki faul, bence hatalı karar. Adamın hatt-trick'i gitti. Bu faullerin herhangi standartı yok."

"GALATASARAY, DAHA AĞIR BİR GALİBİYET ALABİLİRDİ"

"Okan hocanın Barış Alper Yılmaz'ı ileri kanada, Kaan Ayhan'ı sol beke atması rakiple alakalı bir durum. Visca'yı durdurdu. Son derece başarılı oldu. Galatasaray'ı eleştirebileceğimiz hiçbir şey yok. Daha ağır bir galibiyet alabilirdi."

"ZAHA, KENDİNİ BAŞROLE KOYMAK İSTİYOR"

"Skor yapanların dışında, Barış Alper Yılmaz dar alanda çok iyi futbol ortaya koydu. Zaha'nın da santrfor oynayabileceğini söylüyorduk. Güçlü bir oyuncuydu. Barış, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu ile hücumda ikilileri kurdu, iyi bağ oluştu. Kendini başrole koymak istiyor. Manchester United ve Milli Takımda bu sıkıntıları yaşamıştı."

"YILIN GOLLERİNDEN BİRİSİ OLACAK"

"Kerem Aktürkoğlu'nun yokluğunda değeri daha iyi anlaşılıyordu. Attığı gol, yılın gollerinden birisi olacak. O topu kolay kolay çıkartacak bir adam ligimizde yok." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'DAN BANA CEVAP GELDİ"

"Geçen hafta Okan Buruk'un maaşını alamadığını söyledim. Herkes benim demeçlerimi gündem haline getirdi. Halbuki FIFA'nın Süper Lig takımlarından o konuya geldim, direkt Galatasaray'ı hedef almadım. Benim dememle de bir kombineli taraftar maç izlemeyi mi bırakacak? Öyle bir şey yok. Tamamen sosyal medyanın algısı. Galatasaray'dan bana cevap verdiler. Okan Buruk maaşını takır takır zamanında alıyormuş. Maaşlar 2-3 ay gecikmeli de olsa ödeniyor. Geçen sene zarar açıkladılar, bu sene kar elde ettikleri için geçen senenin açıklarını kapatıyorlarmış." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 16:04
YORUM EKLE