Tümer Metin: "Fenerbahçelilerden bana mesajlar geldi, Galatasaray'ın ruhunda var"

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı 5-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle kapattı.

Tümer Metin: "Fenerbahçelilerden bana mesajlar geldi, Galatasaray'ın ruhunda var"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, DENEYİMLİ HOCALARIN YAPMADIĞI BİRÇOK ŞEYLERİ BİZE GÖSTERİYOR"

"Maçlar 3 parametreyle kazanılıyor. Nedir bunlar? Birincisi Taraftar baskısı. Futbolda önemli detaydır. Trabzon'da bir avuç Galatasaray taraftarı, bütüns tadı susturup 'Şanlı Galatasaray!' nidalarını bizlere karşı ulaştırdı. İkincisi oyuncular çok formda olacak. Bazen öyle kazanırsın. Fenerbahçe'de işlemedi ama Galatasaray'da yüzde 100 işledi. Özellikle Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu. Üçüncüsü teknik adam. Okan hoca, oyuncu değiştirmeden sahadaki oyuncuların yerini değiştirerek, gerektiğinde risk alarak oyunun anlarını doğru oynayarak bence bu ligde deneyimli hocaların yapmadığı birçok şeyi bize gösteriyor." 

"GALATASARAY, GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI"

"Galatasaray, bu galibiyetle bir gövde gösterisi yaptı ve rakiplerine gözdağı verdiler. İyi futbol, iyi oyuncularla oynanıyor. Bazen iyi oyuncular formsuz olabiliyor ama kalite çok önemli bir detay. Zaman zaman yeni transferler tartışılsa da Galatasaray, bu ligin üzerinde kadroya sahip. Doğru anları doğru şekilde oynuyorlar."

"BU BİR ŞAMPİYONLUK OYUNUDUR"

"Galatasaray'ı tebrik ederim. Bu bir şampiyonluk oyunudur. Daha çok hafta var ama Galatasaray şampiyonluk yarışında her zaman olacağını dercesine oynadı. Şampiyonluk oyunuyla kazandı."

"FENERBAHÇELİLERDEN BANA MESAJLAR GELDİ"

"Galatasaray'ın panik yapmamasının sebebi yıllardır ruhunda geneninde deneyiminde buraları doğru oynamasından kaynaklanıyor. Trabzonspor, skoru 1-3 yaptı. Fenerbahçe olsaydı takımın üzerinde bir stres hali hakim olurdu ve maçı bitirmekte zorlanabilirdi. Galatasaray, 3 tane net pozisyon buldu, 1 tane VAR'dan iptal olan golü var, üstüne de 2 tane gol atarak bitirdi. Maçın bitiminde tabelada 1-5 yazıyordu. Galatasaray, ligin bu boyutunu çok daha iyi oynuyor. Fenerbahçeli arkadaşlarımdan bana mesajlar geldi. Endişe halindeler, 'Şampiyonluk gitti' diyen var. Geçen hafta öyle söylemiyorlardı. Bu derenin altından daha çok su akar. Bu sene işler biraz değişik. Bu kadar enseyi karartmaya gerek yok."

"SADECE BARIŞ ALPER VE KAAN AYHAN DEĞİL, HOCA DA BUNU YAPIYOR"

"Barış Alper Yılmaz, joker gibi her yerde oynuyor ve bunu maçın içinde de yapıyor. Maç sağ kenar oyuncusuyken gidip sol bekte maçı bitirdi. Kaan Ayhan da aynı şekilde. Bugün de sol kenar oynadı ve golü var. Bu sadece oyuncuyla değil hoca da bunu yapıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 17:54
YORUM EKLE