Nihat Kahveci: "Okan Buruk, 75. dakikada 3 oyuncu birden değiştirdi ama oyuna 4 oyuncu girdi"

Galatasaray, Trabzonspor'u 5-1 yendi ve Süper Lig'de Fenerbahçe ile puanını tekrardan eşitledi.

Nihat Kahveci: "Okan Buruk, 75. dakikada 3 oyuncu birden değiştirdi ama oyuna 4 oyuncu girdi"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN EN İYİ PERFORMANSI"

"Dakika 1, dakika 100, konsantrasyon bir takım gördüm. Hem defansif hem ofansif... Trabzonspor deplasmanında 5 gol attı, sayılmayan gol var, kaçırılan goller var. Zaha, hat-trick yapabilirdi, Mertens iki gol atabilirdi, direkten dönen top var. Barış Alper Yılmaz'ın muhteşem oyunu, Kaan Ayhan'ın yaptığı ortalar... Galatasaray'ın bu sezonki en iyi performansı diyebilirim."

"ZAHA, 'BENİ DE DÜŞÜN OKAN HOCAM' DEDİ"

"Zaha, Manchester United deplasmanındaki gibi yere çarptırıp çok akıllı bir şekilde vurup golünü attı. 'Ben santrfor oynayabiliyorum. Alternatiflerden biri olarak artık beni de düşün Okan hocam' dedi."

"PERFORMANSINI ARTIRMAK İSTEYENLER SOL BEK OYNASIN"

"Performansını arttırmak isteyenler Okan hoca sol bek yapabilir. Orada oynayanlara bir şey oluyor. Kaan Ayhan, ayak içi tertemiz golünü attı. Defansif görevini yapıyor. Mertens'in direkten dönen kafa vuruşunu yaratan Kaan Ayhan. Barış Alper Yılmaz, sağ kanatta 4 şeritli otabanda gibiydi. Sol beke döndü, bu sefer defansif görevini yaptı. Orada kimseyi geçirmedi." 

"GALATASARAY'DA İKİ TANE JOKER VAR"

"Galatasaray'da iki tane joker var böyle bir lüks olabilir mi? Kaan Ayhan'ı sol bek, sağ bek, stoper, orta saha... Barış Alper Yılmaz'ı santrfor, sağ ön, sol ön, sağ bek, sol bek... Bunlar karşılığını da veriyor. Kerem Demirbay da asist makinesi oldu. Torreira'nın yanında çok iyi oynuyor."

"OKAN BURUK 3 OYUNCU DEĞİŞTİRDİ, 4 OYUNCU OYUNA GİRDİ"

"Okan hocanın 75'te oyuna müdahalesi var, 3 oyuncu birden değiştirdi. Tete, Berkan, Ndombele ve o dakika 4 oyuncu aldı. Kerem Aktürkoğlu da oyuna girdi. O dakikaya kadar Kerem Aktürkoğlu her topu kaptırdı. 80. dakikada muhteşem bir gol attı. O dakikaya kadar 10 üzerinden 2'lik oynadı. Ondan sonra 10 üzerinden 9. Kerem, istikrarlı olsan var ya gideceksin Avrupa'da istediğin yerde oynayabileceksin ama bu kadar top kaybetmemesi lazım. 75'te o da oyuna girdi ve iki golle maçı bitirdi. Siyahla beyaz gibi fark vardı."

"ICARDI, HAVAYI DEĞİŞTİRİYOR"

"Icardi, uzatmalarla beraber 15 dakika oynadı. Tete'ye duvar yapıp öyle bir pas attı ki yine ne kadar katkılı olabileceğini gösterdi. Oynasa da oynamasa da Icardi, enerjiyi, havayı değiştiriyor. Kupa maçında da tribündeydi Galatasaray iyi oynadı. Bir şey katıyor. Çok sevilen bir karakter."

"UĞURCAN ÇAKIR'IN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY YOKTU"

"Uğurcan Çakır atılan gollerde ne yapabilirdi bilmiyorum. Gollerin hepsi birbirinden güzeldi, zor noktalara gitti."

"BU BİR BAŞARI"

"Angelino'yu alıyorsun, sol bekte istediğini alamıyorsun, hafiften böyle üzülüyorsun. Kazımcan Karataş da yapamıyor. Hiç beklemediğin Barış ve Kaan'la muhteşem bir performans alıyorsun. Bu da bir başarı."

"NDOMBELE, TOTTENHAM'DAKİ GİBİ 1-2 KERE GİTTİ"

"Ndombele, daha kilolu ve daha böyle bir ağır Tottenham'daki Ndombele'ye göre. Hakaret olmadığı sürece gözümüzle de görüyoruz yani. Trabzonspor maçında Tottenham'daki gibi 1-2 kere gitti. Yıllarca yurt dışında oynadım. Her idman öncesi tartıldık. Profesyonelliğin gereği boyuna göre senin belli bir kilon var, o sınırda istiyor. Cezaysa ceza. ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 23:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan aktay
Hasan aktay - 4 ay Önce

Bu kadar kotu bir Trabzonspor dan dolayı GS iyi gözüktü yoksa bu sezon oynadığı tek maç yoktu

Alex tandemiry
Alex tandemiry - 4 ay Önce

Hassan Aktay isimli Fenerbahçe taraftarı. Anladın sen onu.

Cemal mızrak
Cemal mızrak - 4 ay Önce

Gs iyi idi ama ts de onuachu ve trezege yoktu . Ts nin yarısı bu ikisi . Abdülkadir de yok . Arkadaşı uğurcan ve takım ruhuda yoktu . Sonuç bu