Ertem Şener: "Fenerbahçeliler, Galatasaray'da izledikten sonra pişman olmuştur, daha iyi bir futbolcu"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk için yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Ertem Şener: "Fenerbahçeliler, Galatasaray'da izledikten sonra pişman olmuştur, daha iyi bir futbolcu"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçındaki hamleleriyle maça damgasını vururken Wilfried Zaha ise performansıyla büyük alkış aldı.

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada zirve yarışında yeniden denge gelirken psikolojik üstünlük Galatasaray'ın eline geçti.

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili kıyaslamalarda yaptı.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK DERS VERDİ"

"Kimse kusura bakmasın Okan Buruk, İsmail Kartal'a teknik direktörlük dersi vermiştir. Neden mi? Büyük maçların büyük hocası... İstatistiklere bakıyorum. 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet. Bu kadar yönetimsel sıkıntılara rağmen yok maaşlar ödenmiyor, yok o aday olacak, bu yönetimden çıkacak iddialarına karşılık takım zirve yarışında. Prens artık yeni bir İmparator oluyor."

"FENERBAHÇELİLER ZAHA'YI İZLEDİKTEN SONRA PİŞMAN OLMUŞTUR"

"Yerden yere vurulan Wilfried Zaha'nın istatistikleri 7 gol, 7 asist. Tadic 11 gol atmış ama aralarda penaltılar da var. Zaha bence Tadic'ten daha iyi. Fenerbahçeliler, Zaha'yı izledikten sonra pişman olmuşlardır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 23:38
YORUM EKLE