Eyüp Yıldız: "Galatasaray, 10 numara için 3 tane dünya yıldızını yakın takibe aldı"

Galatasaray'da 10 numara transferi konusunda görüşmeler devam ediyor.

Eyüp Yıldız: "Galatasaray, 10 numara için 3 tane dünya yıldızını yakın takibe aldı"

Galatasaray'ın fırsat transferi için peşinde olduğu 10 numara yıldız oyuncular belli oldu.

10 NUMARAYA 3 ADAY

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, "Gol Var Mı?" Youtube kanalında 10 numara transferiyle ilgili bilgiler aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"10 NUMARA İÇİN 3 TANE DÜNYA YILDIZI TAKİBE ALINDI"

"Galatasaray, 10 numara için 3 tane dünya yıldızını yakın takibe almış durumda. Bunlardan biri Joao Felix. Fenerbahçe de istiyor. Joao Felix ile transfer döneminin başında bir görüşme gerçekleştirildi ama Atletico Madrid iki seçenek sundu. 11 milyon Euro kiralama bedeli ve oynama garantisi. Diğeri ise 30 milyon Euro satın alma bedeli.. Bu iki seçenek de Galatasaray'a fazla geldi. Atletico Madrid'de çok huzursuz."

"GELME İHTİMALİ EN DÜŞÜK OLAN TALISCA"

"Diğerleri Anderson Talisca ve Daichi Kamada. Gelme ihtiamli en düşük olan isim Talisca. Maaşında en ufak bir indirime yanaşmıyor. Al Nassr'da kazandığı parayı kazanmak istiyor. Eğer kulübü maaşının bir bölümünü karşılarsa Galatasaray devreye girecek."

"EN AZ FARK KAMADA'DA"

"Gelme ihtimali en yüksek ve ücret olarak farkın en az olduğu isim ise Daichi Kamada. 6 milyon Euro imza parası ve 6 milyon Euro maaş istiyor. Görüştüğü kulüpler bu rakamları vermedi. Galatasaray da bonuslarla birlikte 4 milyon Euro maaş ve 4 milyon Euro imza parası teklifi yaptı. Kamada, istediği teklifleri alamıyor. Şampiyonlar Ligi ihtimali de olan Galatasaray'a gelebilir. Galatasaray yönetimi ciddi takipte." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 12:46
YORUM EKLE