Haldun Domaç: "Erden Timur bir imkansız transferi daha gerçekleştiriyor"

Yaz transfer dönemine damgasını vuran Galatasaray, yeni transfer bombalarını patlatabilir.

Haldun Domaç: "Erden Timur bir imkansız transferi daha gerçekleştiriyor"

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"RAMOS, GALATASARAY'IN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR"

"Erden Timur, bir imkansız transferi daha gerçekleştiriyor. Sergio Ramos ile görüşmeler devam ediyor. MLS'ten David Beckham'ın kulübü Inter Miami de istiyor. Messi'nin takım arkadaşı olma şansına tekrar sahip ama Avrupa'da kalmak ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi içinde yer almak istiyor. Bunun için de Galatasaray'dan gelen teklife sıcak bakıyor. Icardi ile olan bağını da sosyal medya paylaşımına yaptığı beğenide anlayabiliyoruz."

"8 NUMARA İÇİN FRED ÖNDEYDİ AMA NDOMBELE BİR ADIM ÖNE ÇIKTI"

"Erden Timur'un asıl uğraştığı yer 8 numara. Kerem Demribay'dan sonra bir de yabancı oyuncu gelecek. Galatasaray, Paredes için kenara çekildi. Galatasaray'ın yakın temas kurduğu ve anlaşma zemini üzerinde olduğu iki oyuncu var. Bu isimlerden Fred öndeydi ama şu anda Napoli ile şampiyonluk yaşamış olan Ndombele bir adım daha öne çıktı. Çok önemli bir oyuncu."

"ERDEN TİMUR, İMKANSIZ TRANSFERLERİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR"

"Erden Timur, imkansız transferlere daha fazla önem veriyor. İmkansız transferlerden biri Joao Felix. Olması zor bir transfer. Erden Timur, bu tür transferlere ağırlık vererek yapmaya çalışıyor."

"SAUL NIGUEZ İÇİN 6 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ"

"Galatasaray'ın gündemindeki orta sahalardan biri deSaul Niguez. Atletico Madrid'de oynuyor ama Atletico'nun çok fazla devam etme isteği yok. Önemli oyunculardan bir tanesi. Gelirse önemli bir iş yapar. 10 milyon Euro değeri var. Galatasaray, Atletico Madrid'e 6 milyon Euro teklif etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 13:07
YORUM EKLE