"Galatasaray'a gelmeden önce kariyerini bitirmek istedi"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'dan olay açıklamalar geldi.

"Galatasaray'a gelmeden önce kariyerini bitirmek istedi"

Geçen sezonun transfer şampiyonu Cim Bom en büyük bombasını Mauro Icardi'yle patlatmıştı. Arjantinli süperstarın, PSG'den kiralanması dünyada büyük ses getirmişti.

30 yaşındaki futbolcunun performansı da merak ediliyordu. Icardi özellikle her büyük maçta çıktı, golünü attı ve asistini yaptı.

Sezonu çıktığı 26 maçta 23 gol, 8 asistle tamamlayan ve tam 31 gole katkı sağlayarak şampiyonlukta büyük rol oynayan tecrübeli futbolcu zaferin de tadını çıkardı.

Attığı gollerin ardından 'Aşkın Olayım'ı söyleten başarılı forvet, şampiyonluk kutlamalarında şarkının sahibi Simge Sağın'la da düet yaptı. Rams Park'ı coşturdu.

Icardi ve ailesi, İstanbul'da çok mutluydu. Ancak sezonun sona ermesiyle Arjantinli golcü, PSG'ye döndü.

Galatasaray ise ilk günden itibaren Icardi ve hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'yla bağını koparmadı, her fırsatta yeniden onları Türkiye'ye getirmekte kararlı olduklarını söyledi.

PSG'yle ve Icardi cephesiyle yapılan görüşmeler olumlu gitse de Wanda Nara ciddi bir sağlık sorunuyla karşılaştı. Hastaneye kaldırılan Nara'nın rahatsızlığı hem futbolseverleri endişelendirdi, hem de transfer sürecini bir hayli geciktirdi.

"ICARDI, KARİYERİNİ BİTİRMEK İSTEDİ"

O zor günleri Angel de Brito'ya anlatan Nara, "Hastalığımdan dolayı Mauro Icardi kariyerini bitirmek istedi. Çocuklarım ağlıyordu. Her şeyin yıkıldığını hissediyordum. Ailem yıkılmıştı. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu" dedi.

Wanda Nara sözlerine şöyle devam etti: 

"DOKTORLAR TAM OLARAK EMİN DEĞİLDİ"

"Doktorların şüpheleri vardı. 6 farklı hastalık olabilir diye. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değillerdi. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken ben hastalığımı televizyondan öğrendim."

"MÜMKÜN OLDUĞUNCA DOĞRU BİR ŞEKİLDE TESPİT ETMEK İSTİYORLAR"

"Doktorlara, 'TV'de hastalığımı söylüyorlar' dedim. Henüz bilmiyordu. Orada 5 test daha yaptırdık ama hastalığımı %100 teyit edemediler. Bu yüzden verdikleri ilaçlarda hata yapmamak için mümkün olduğunca doğru bir şekilde hastalığı tespit etmek istiyorlar."

Tüm bu günler sonrasında Nara hastaneden ayrıldı. Tarafların da el sıkışmasıyla Icardi ve ailesi, İstanbul'a geldi.

Deneyimli golcü de kendisini Sarı-Kırmızı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2023, 00:16
YORUM EKLE