Eyüp Yıldız: "Galatasaray 3. teklifini yapacak, 'Peşin para verelim ve transfer edelim' diyorlar"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşandığı bir döneme giriliyor.

Eyüp Yıldız: "Galatasaray 3. teklifini yapacak, 'Peşin para verelim ve transfer edelim' diyorlar"

Galatasaray'da Orel Mangala ve Daichi Kamada transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

"Gol Var Mı?" Youtube kanalında Eyüp Yıldız, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, MANGALA İÇİN 3. TEKLİFİNİ YAPACAK"

"Nottingham Forest, Mangala'dan çıkıp çıkmama konusunda aslında emin değil. Ondan faydalanabileceğini düşünüyorlar ve o yüzden kiralamak istiyorlar. Galatasaray da oyuncuyu parlatıp geri göndermek istemiyor. İlk pazarlıklarda satın alma önceliği Galatasaray'da olacak şekildeydi. Galatasaray, şimdi ise 'Peşin para verelim ve Mangala'yı transfer edelim' diyor. Mangala da Galatasaray'da süre alacağını ve performans vereceğinin farkında. Aynı zamanda Belçika Milli Takımı futbolcusu. Milli takımdaki yerini kaybetmemesi için oynaması gerekiyor. Galatasaray, 3. teklifini yapacak ve kabul edilme ihtimalini yüksek görüyorum."

"KAMADA İLE ANLAŞILMIŞ DURUMDA"

"Daichi Kamada, sezon başında Galatasaray'a gelmek istemedi ve Lazio ile anlaştı. Şu anda hem Lazio göndermek istiyor hem de Kamada ayrılmak istiyor. Orada çok başarılı olacağını artık düşünmüyor. Okan Buruk'un en çok istediği ofansif orta saha olduğunu söyleyelim. Galatasaray, Kamada ile anlaşmış durumda. Oyuncunun menajeri Galatasaray'a gelmesi konusunda ikna etti. Lazio ile pazarlıklar devam ediyor. 10 numara için Kamada'yı getirmeyi planlıyorlar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 20:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
yildirim
yildirim - 4 ay Önce

Zahayi Teteyi takas olarak teklif edin