Ali Naci Küçük: "Galatasaray el sıkıştı, kulübüne de 3.5-4 milyon Euro bonservis teklif edildi"

Galatasaray'da sol bek ve 10 numara transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray el sıkıştı, kulübüne de 3.5-4 milyon Euro bonservis teklif edildi"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"TÜM YOLLAR RIDVAN YILMAZ ÇIKIYOR"

"Galatasaray'da tüm yollar Rıdvan Yılmaz'a çıkıyor. Angelino olayı çözülemedi. Yabancı kontenjanı da önümüzdeki sezon 12'e düştüğü için sol bekte ilk tercihi Rıdvan Yılmaz. O yüzden yabancı sayısını artırmak istemiyorlar."

"RIDVAN YILMAZ İLE EL SKIŞTILAR"

"Oynama garantisi sundular. Rıdvan Yılmaz, Galatasaray'a gelmeyi kabul etmiş durumda. Rıdvan Yılmaz ile el sıkıştılar."

"OKAN BURUK ÇOK İSTİYOR"

"Rangers kulübü ile şartlar görüşülüyor. 3.5-4 milyon Euro bonservis teklifi yapıldı. Bence zorunlu atın alma opsiyonuyla transfer edilecek. Okan Buruk da Rıdvan Yılmaz'ı çok istiyor. Gözlerini kapatıp 5-6 sene sol beki Rıdvan Yılmaz'a teslim etmek istiyorlar."

"10 NUMARA İÇİN 1 NUMARALI GÖZDE KAMADA"

"Okan Buruk'un orta saha bölgesi için öncelikli tercihi 10 numara. Zaman zaman oyunu çözebilecek, maç kazandırabilecek bir 10 numara istiyor. Daichi Kamada, uzun süredir takip edilen ve istenilen bir oyuncu. 10 numara için 1 numaralı gözde Daichi Kamada." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 18:00
YORUM EKLE