Önder Özen: "Galatasaray başarılı olmak istiyorsa alacak, beğendiğim bir oyuncu, Galatasaray'a olur"

Galatasaray'da transfer çalışmaları hareketli bir şekilde sürerken görüşme yapılan isimler ortaya çıkıyor.

Önder Özen: "Galatasaray başarılı olmak istiyorsa alacak, beğendiğim bir oyuncu, Galatasaray'a olur"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"İKİ TEMEL UNSUR VAR"

"Galatasaray'da oyun kalitesinin düşmesinin iki temel unsur var. Bunlardan birisi takımın geçtiği süreç. Şampiyonlar Ligi'nde 6 ön eleme maçı, 6 tane de çok sert grup maçı oynadılar. Bu sezon şu ana kadar 32 müsabaka oynadılar ve hepsi de profili yüksek maçlar. Fiziksel anlamda yoğun tahribat oldu. İkincisi ise eksikler... Icardi, Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez bu üç futbolcu olmadığı veya gününde olmadığı zaman düşüş görülüyor. Takımın yüzde 30'unu oluşturuyorlar. Ziyech ve Bakambu'yu saymadık bile."

"GALATASARAY BAŞARILI OLMAK İSTİYORSA ALACAK"

"Ben Rıdvan Yılmaz'ı beğeniyorum, Galatasaray'a olur. Top tekniği iyi, driplingi var, ikili mücadeleleri başarılı, yüksek tempoda gitgel yapabilir, pas kalitesi yüksek. Lig ve Avrupa'da iddialı olmak istiyorsan alacaksın."

"PASALIC, GALATASARAY'A OLMAZ"

"Mario Pasalic, biraz daha yumuşak ve teknik kalitesi yüksek futbolcu. Şutu iyi, karma bir oyun kurucu diyebiliriz. İyi oyuncu olduğundan şüphemiz yok ama Galatasaray'ın daha dinamik, daha savaşkan bir futbolcuya ihtiyacı var. Pasalic bu beklentileri karşılamıyor. Galatasaray, Bayern Münih ve Manchester United'a karşı önde pres yaptı. Buna uygun bir transfer yapılmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 17:09
YORUM EKLE