Nevzat Dindar: "Okan Buruk, iki yıldızı kulübeye çekecek"

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Okan Buruk kadro planlamasında değişikliğe gidiyor. İstenilen formu yakalayamayan iki futbolcu kulübeye çekilecek.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk, iki yıldızı kulübeye çekecek"

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un kanatlarda yaşanan problemi yerli isimlere dönerek çözmeyi planladığı öğrenildi.

Zaha ve Tete’nin beklenen performansı gösterememesi nedeniyle sol kanatta Kerem Aktürkoğlu, sağda ise Barış Alper Yılmaz’ı düşünen Okan Buruk’un, Trabzonspor deplasmanında bu formasyona geçeceği belirtildi.

ZAHA VE TETE'YE KULÜBE YOLU

Sarı-kırmızılı teknik adamın, böylece hücumda yaşanan üretkensizliği çözmeyi hedeflediği bildirildi. Sezon başında beri verilen şansları iyi kullanamayan Zaha ve Tete’nin performansından memnun olmayan Okan Buruk'un, 10 numaradaki tercihi ise yine son haftaların formda ismi Mertens olacak.

Okan Buruk’un Trabzonspor maçında santrfor mevkisinde kimi oynayacağı konusunda ise kararsız olduğu öğrenildi.

Halil Dervişoğlu'nun yetersiz kalması nedeniyle net karar vermeyen Buruk’un Zaha ve Baran Demiroğlu opsiyonlarını değerlendirebileceği belirtildi. Ancak Icardi'nin oynama ihtimali de göz önünde tutuluyor.

Okan Buruk’un, orta alanda ise Torreira’nın partneri olarak Kerem Demirbay’a dönüş yapacağı bildirildi. 

ICARDI İÇİN MASKE FORMÜLÜ

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kontrollerden olumlu sonuç alırsa Trabzonspor karşılaşmasında maskeyle oynayabilecek.

Ailesiyle birlikte çıktığı tatili tamamlayan Arjantinli golcünün, bugünden itibaren kulüp doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen Icardi, 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak. Golcü iyi bir görüntü verirse, cumartesi günü kafileyle Trabzon'a gidecek.

21 Ocak Pazar günü oynanacak zorlu mücadelede özel hazırlanan maske ile sahada yer alması planlanan Mauro Icardi, yaklaşık 1 ay sonra formasına kavuşmuş olacak. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 maç kaçırdı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 02:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 4 ay Önce

O cesareti gösteremez.

yildirim
yildirim - 4 ay Önce

zaha ile tete mi yildiz?Güldürmeyin insani...