Kutlu Akpınar: "Galatasaray, 5 milyon Euro üzerine transfer eder ama hala bitti demek çok zor"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli görüşmelerin yapıldığı bir dönem yaşanıyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray, 5 milyon Euro üzerine transfer eder ama hala bitti demek çok zor"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, sarı kırmızılıların transfer gündemi konusunda önemli bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ANGELINO'NUN SEZONU GALATASARAY'DA TAMAMLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Angelino konusunda bu hafta sonuna kadar bir gelişme yaşanacak. Takımla berabere antrenmanlara çıkmaya devam ediyor. Galatasaray, satın alma maddesinin kaldırılmasını ya da maç sayısının artırılmasını talep ediyor. Okan hoca da Angelino'dan faydalanmak ve takımda kalmasını istiyor. Hata kaldırılmayacak maçlara çıkılacak. Angelino konusunun ben olumlu çözüleceğini düşünüyorum ve sezonu Galatasaray'da tamamlayacak." 

"RIDVAN YILMAZ TRANSFERİ 5 MİLYON EURO ÜZERİNDE BİTER"

"Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ı direkt olarak kadrosuna katmak istiyor, Rangers ise kiralık olarak göndermek istiyor. Bu aşılmaya çalışılıyor. Şu anda net bir anlaşma yok. Kulüpler anlaşırsa Rıdvan Yılmaz, Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. Rıdvan Yılmaz'ın gelmek istemesinin sebebi Galatasaray'da oynayacağını bilmesi ve EURO 2024'e forma giymek. Bu transferin 5 milyon Euro üzerinde biteceğini düşünüyorum. Hala bitti demek çok zor. Hala yüzde 50."

"NELSSON İÇİN HENÜZ RESM İTEKLİF YOK"

"Nelson konusunda henüz resmi teklif yok ama ilgi var. Takip eden takımlar kiralama ve atın alma opsiyonu düşünüyor. Kabul edilme ihtimali düşük. Kısa sürede bazı hamleler olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 23:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 4 ay Önce

Ridvan çok çelimsiz 5 milyon Euro etmez