Önder Özen: "Galatasaray'ın yaşadığını Bayern Münih ve Manchester City de yaşadı"

Galatasaray, Kayserispor engelini zorlanarak aşarken Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak.

Önder Özen: "Galatasaray'ın yaşadığını Bayern Münih ve Manchester City de yaşadı"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"BAYERN MÜNİH VE MANCHESTER CİTY DE YAŞADI"

"Icardi'siz Galatasaray'ın yaşadığı aynı sıkıntıyı Avrupa takımları da yaşadı. Lewandowski'siz Bayern Münih, Haaland'sız Manchester City, Abraham'sız Roma. Icardi'li Galatasaray ve Icardi'siz Galatasaray'ın istatistiklerini karşılaştırın. Kaleye gidiş, toplam şut, ürettiği gol pozisyonu, girdiği net gol fırsatı, attığı gol hepsinde Icardi'li Galatasaray üstün."

"BAKAMBU OYNAYINCA ARKASINA BAKAR"

"Galatasaray'da Bakambu oynadığı zaman arkasına bakar, Mertens geliyor mu, sağından Tete, solundan Kerem bindiriyor mu? Çünkü top ister. Ama Icardi öyle değil, yüzü direkt kalede."

"TORREIRA'DA ÖZELLİKLE GÖRÜYORUM"

"Son haftalarda takımda fiziksel geriye düşüş var. Lucas Torreira'da özellikle görüyorum. Sacha Boey de 5-6 hafta önceki terminatör kimliğinde değil. Tete zaten hiçbir zaman öyle olmadı."

"TRABZONSPOR MAÇI ÖNEMLİ BİR VİRAJ"

"Şampiyonluk yolunda Galatasaray önemli bir maça çıkacak, bu önemli bir viraj. Trabzonspor'da takıma kimlik ve kimya veren oyuncuların eksikliği var. Ama önemli olan Galatasaray ne durumda? Allianz Arena'da ve Old Trafford'da rakibine sahayı dar eden takım, aynı durumda mı? Buna bakmak gerekiyor."

"FUTBOLCULAR SENİ CİDDİYE ALMAZ"

"Son haftalarda Okan hoca çok fazla hakem konuşmaya başladı. Bu toplara girmemeli. Girersen futbolcular, seni ciddiye almaz. Onlara sığınacak dal veriyorsun. İdari konuları idareciler konuşmalı. Başkanı, yöneticisi... Futboldan uzaklaşınca takım da geriye gidiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 19:27
YORUM EKLE