Eyüp Yıldız: "Galatasaray, imza parası ve 3 milyon Euro maaşa oyuncuyu ikna etti"

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor.

Eyüp Yıldız: "Galatasaray, imza parası ve 3 milyon Euro maaşa oyuncuyu ikna etti"

Galatasaray'ın transferde önemli aşama kaydettiği iki yıldız oyuncu ortaya çıktı.

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, gol var mı? Youtube kanalında sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"LYON, GALATASARAY'IN DEMBELE TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİŞTİ"

"Galatasaray, birçok futbolcuyla görüşüyor. Ben iki tane ismi paylaşacağım. Bunlardan birisi Moussa Dembele. Lyon'da forma giyen kaliteli santrfor. Galatasaray, devre arasında da kadrosuna katmak istemişti. Lyon, Galatasaray'ın önce 1 milyon Euro, sonra da 1,5 milyon Euro'luk çıkış teklifini kabul etmemişti. Takımda tutmak istedikleri için göndermediler ama sezon sonunda sözleşmesi bitiyor."

"GALATASARAY, İKNA ETTİ"

"Dembele de Lyon'da kalmak istemiyor ve sözleşme yenilemiyor. Galatasaray, devre arasında Dembele'yi ikna etmişti. Menajeriyle iki kez toplantı yaptı. Bir kez de Dembele ile görüştüler. İlk görüşme Nef Stadyumu'nda ikinci görüşme Fransa'da oldu. Galatasaray, Dembele'yi imza parası ve bonuslar hariç 3 milyon Euro'yu bulan yıllık ücretle ikna etti. Sezon sonunda bu iş olacak. Icardi'nin yanında Dembele olabilir."

"GALATASARAY, KEITA'YA 2,5 MİLYON EURO MAAŞA TRANSFER ETMEK İSTİYOR"

"Galatasaray, Liverpool'dan ayrılacak olan Naby Keita ile ilgileniyor. Uzun bir kontrat istiyor. 28 yaşında. Galatasaray, 2+1 yıllık sözleşme, imza parası ve 2,5 milyon Euro net maaşla Keita'yı transfer etmek istiyor. Listede başka isimler de var. Birçok oyuncuyla görüşülüyor ama bu iki oyuncudaki gelişmeler olumlu." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 18:45
YORUM EKLE