"Fanatik Beşiktaşlıydım ama artık değilim, Galatasaray beni çağırdı, dua ediyorum"

Galatasaray'da Mauro Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısı için Simge Sağın, açıklamalar yaptı.

"Fanatik Beşiktaşlıydım ama artık değilim, Galatasaray beni çağırdı, dua ediyorum"

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'da Mauro Icardi'nin golleriyle patlama yapan "Aşkın Olayım" şarkısı için açıklamada bulundu. 

"EVREN BİR MUCİZE YARATTI"

"Bence o her şarkının başına gelecek bir şey değil. O, nasıl olduysa ben de hala inanamıyorum. Evren bir mucize yarattı ve bana bunu yaşattı."

"ENTERESANDI"

"Böylesine bir aşk şarkısının, futbol mecralarında patlaması ve bu kadar sevilmesi enteresandı."

"MUHTEŞEM BİR ŞEY OLDU"

"Benim için muhteşem bir şey oldu. 5-6 yıl önce çıkan bir şarkının, bu yılın en çok dinlenen şarkısı olması çok enteresan bir durumdu ve çok mutlu oldum."

"ICARDI GOL ATTIKÇA DİNLENME SAYISI YÜKSELİYOR"

"Bütün bir yıl boyunca kısa aralıklarla hep mutlu oldum. Icardi gol attıkça şarkı çalıyor, herkes söylüyor, dinlenme sayısı yükseliyor. Şarkıya inanılmaz bir başarı yaşattı."

"BENİ DAVET ETTİLER"

"Şampiyon oldu ve taraftar arkasında durdu. Beni ötekileştirmeden şarkımı severek söylediler. Beni davet ettiler ve çok keyifli bir gece yaşadık."

"FANATİK BEŞİKTAŞLIYDIM AMA ARTIK DEĞİLİM"

"Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Artık bir yerde hem sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu. Ben olması gereken, doğruyu uyguladım ve oraya gittim. İyi ki gitmişim diyorum. Çünkü yok sayılamayacak bir şey oldu orada. Artık benim ne fanatikliğim ne Beşiktaşlılığım hiçbir şeyim kalmadı. Benim sanatçılığım çok daha ağır bastı. Gittim, çok keyifli bir geceydi. Hayatımın en ilginç gecelerinden biriydi."

"HERKES BENİ ANLADI"

"Çok ikilemde kaldım, çok zorlandım ama yıllarca çok fazla rengini belli eden sanatçı olduğum için çok enteresan bir şey oldu. İnsanlar da bana çok tepki gösterirler diye düşünürken herkes beni anladı. En güzel kısmı buydu benim için aslında."

"YILLARCA ÇOK EMEK HARCADIK AMA KOLAY DEĞİL, BU KENDİLİĞİNDEN OLDU"

"Biz marş yapalım diye çok uğraştık ama olmadı. Yıllarca bunun için çok emek harcadık ama marş yazmak öyle kolay değil. Yaptığın şeyin çok iyi olması gerekiyor. İyi olmadığı sürece yapmamak lazım. O çıkmadı ve bu kendiliğinden oldu. Çok da iyi oldu."

"DUA EDİYORUM"

Şarkısının çok dinlenmesiyle ilgili olarak, "Yatsın kalksın Icardi'ye dua etsin" şeklinde gelen yorum üzerine; "Dua ediyorum. Hem Icardi'ye hem de Galatasaray camiasına dua ediyorum."

"ESKİDEN BU ŞARKIYI SÖYLERKEN BU KADAR HEYECANLANMIYORDUM"

"İlk gördüğümde çok şaşırdım. Bir kereliktir diye düşündüm ama devam etti. Ağlayan amcalar gördüm. Bayağı bir video izledim ve 'Bir şey oluyor' dedim. Oldu gerçekten. Eskiden bu şarkıyı söylerken bu kadar heyecalanmıyordum."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2024, 18:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Güneş
İsmail Güneş - 1 hafta Önce

Kongre üyesi gs'lıyım şarkıyı hiç dinlemedim. Bu olgun cevabı görünce dinlemeden olmaz dedim.

Şarkısının çok dinlenmesiyle ilgili olarak, "Yatsın kalksın Icardi'ye dua etsin" şeklinde gelen yorum üzerine; "Dua ediyorum. Hem Icardi'ye hem de Galatasaray camiasına dua ediyorum."