Fatih Altaylı: "Galatasaray'a karşı bir şey var, üç tane zibidi..."

Galatasaray, Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Fatih Altaylı: "Galatasaray'a karşı bir şey var, üç tane zibidi..."

Habertürk TV'de Fatih Altay'lı Galatasaray ve Türk futbolu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"TİP OLARAK GÜVEN VERMİYOR"

"Galatasaray'ın bir kez daha net penaltısı verilmedi. Bu Galatasaray'a karşı bir şey olduğunun çok net göstergesi. Diğer penaltıyı yine vermiyordu biraz mecbur kalıp verdi. Bu Halil Umut Meler, zaten tip olarak güven vermiyor. Bunları görmeyen adama hakem denmez."

"ÜÇ TANE ZİBİDİ..."

"Üç tane zibidi Twitter'da yazı yazdı diye öz güveni eksilmemeli Okan Buruk hocanın. Sen Türkiye'nin kazanma rekortmenisin, peş peşe 14 maç kazanmışsın. Sen Okan'sın ya. Yazan yazsın sen doğru bildiğini yapmaya devam etmelisin."

"LİYAKATA UYULMADI"

"Futbol ile daha önce hiçbir alakası olmayan adam TFF Başkanı oldu ani bir hevesle. Arkasından, son derece şaibeli bir kadın Lale Orta'yı getiriyorsunuz. Liyakat denen prensibe uyulmadığını biliyoruz ama bu kadar olmaz. Bunun ne hakemliği hakemlikti, ne yorumculuğu yorumculuk. Sonra küt MHK Başkanı yapılıyor..."

"KIYAMET KOAPARDI"

"Erman Toroğlu'nun Lale Orta hakkında söyledikleri, normal bir ülkede kıyamet koparırdı. Lale Orta, yahu istifa et git be kardeşim. Ama kim bilir ne dolaplar, ne dümenler, arkada ne sözler, neler oluyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 15:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 13 ay Önce

İnsanda gurur olmalı. Ben zaman zaman verdiğim sözün arkasında durmak için zarar ettim. Maddi ve manevi olarak kaybım oldu ama kimse bana küfür etmedi. Yanlış yapan zararına katlanır ama bunlar YAĞMUR YAĞIYOR diyorlar. Yazık.

Sefer
Sefer - 13 ay Önce

Hakikaten ya!! Tükürüyor sun, Nisan yağmuru sanıyor!! Söylenen laf yapılan protesto için kulağını tıkanmış!! Koltuğa yapıştı kaldı vAllaha!! Böyle davranmasını bu kadar duyarsız davranmasının bir amaci olmalı!! Yoksa bu laflar taşa edilse taş çatlardı!! Ama bunun umrunda değil!! Hedefine ulaşmak için mi? Hedefi son dakikaya kadar GS karşı bir hesap, bir kumpasa mi kilitlendi!! GS 'in uyanık olması lazım.

Ali Bozcaarmutlu
Ali Bozcaarmutlu - 13 ay Önce

Ortalık her yerde gergin siyasi hayatımız korkutuyor devletin müeseseleri gergin şu seçimide hayırlısı ile atlatalım düzlüğe çıkalım futbolda sanat da inanç ta ticaret de huzur bulsun inşAllah.