Fatih Altaylı: "Galatasaray nefretiyle hareket ediyor, konuşuldukça gülüyorum"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerginlik, özellikle Ali Koç'un açıklamalarıyla daha da artıyor.

Fatih Altaylı: "Galatasaray nefretiyle hareket ediyor, konuşuldukça gülüyorum"

Gazeteci Fatih Altaylı, Türk futbolunda yaşanan gerilim ile ilgili yorumlarda bulundu.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"KONUŞULDUKÇA GÜLÜYORUM"

Son günlerde Türk futbol tarihinin en anlamsız tartışmasını izliyoruz. “Fenerbahçe ligden çekilecek mi, çekilmeyecek mi?” Konuşuldukça gülüyorum. Böyle bir şey, bugünkü şartlarda mümkün değil.

"BUNA İNANMAK ABESLE İŞTİGALDİR"

Fenerbahçe’nin tüm borçlu kulüpler gibi bankalar ile yaptığı bir anlaşma ve 2023 yılı itibarıyla 11 milyar lirayı aşkın borcu var. Kulüp bu borcu yapılandırdı ve 9 yılda ödeyecek. Bunun dışında transferler dolasıyla başka kulüplerle yaptığı anlaşmalar ve transfer taksit ödemeleri var. Futbolcularla yaptığı anlaşmalar ve taahhütler var. Sponsorları ile yaptığı anlaşmalar ve verdiği sözler, taahhütler var. Ve Fenerbahçe ligden çekilecek, öyle mi! Buna inanmak, tartışmak bile abesle iştigaldir.

"KOMEDİDİR"

Bu kararı alanlar, tüm borç ve taahhütleri ödeyeceklerse ve borsadaki küçük yatırımcıların hisselerini de satın alacaklarsa elbette olabilir. Yoksa komedidir. Böyle bir “tehdit” ya da “şantaj” ancak şu şekilde yapılırsa bir anlam ifade eder, “olabilir” denirdi. Fenerbahçe, Avrupa Süper Ligi’nin kuruluşunda yer alırdı. Ve “Ben oraya gidiyorum” diyebilirdi. Gelir kaybı değil, gelir artışı olacağını gösterirdi. Olurdu.

"GALATASARAY NEFRETİ İLE..."

Ya da Fenerbahçe Başkanı Galatasaray nefreti ile değil akılla hareket eder ve iki dev kulüp ortak bir kararla Türkiye ligi yerine artık Avrupa’da organize edilecek bir ligde yer alacaklarını söylerlerdi. Yine olurdu. Ama bu hali ile bu açıklamalar komiktir. İzleyip eğlenebilirsiniz!

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 11:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 1 ay Önce

ALİ KOÇ HERHALDE KÜÇÜKLÜĞÜNDE GS'YE SÖV SANA BİR LİRA VERECEĞİZ DİYEREK BÜYÜTÜLMÜŞ....KISKANÇLIKLARINDAN KUDURACAKLAR, ÇATLAYIP GEBERECEKLER...KOÇ BU SENE DE ŞAMPİYONLUĞUN KAÇTIĞININ FARKINDA HER TARAFA SALDIRIP DURUYOR VE BLÖF ÜSTÜNE BLÖF YAPIYOR....

Nesrin Karayel
Nesrin Karayel - 1 ay Önce

Sen kimsin be adam herşeye bı yorum yapıyorsun seni dikkate alan falan yk git yorumlarını kendine sakla sana fikrini soran yk

Gokhan
Gokhan @Nesrin Karayel - 1 ay Önce

Adam gayet gerçekleri anlatmış . Ali Koç fenerlileri kandırıyor günlerdir blöf yapiyor

Ferit
Ferit - 1 ay Önce

Bir Galatasaraylı olan Fatih Ali babasını en kırıp dökmeden bu kadar yorum yapabildi

Aliosman Can
Aliosman Can - 1 ay Önce

Hadii çekil görelim Ali Koç hodri meydan bu yalanın da ortaya cıkacek,Kulüpler birliğinde olduğu gibi.