Nevzat Dindar: "Galatasaray tarihinin en iyilerinden biri olacak, sürpriz isimler bizi bekliyor"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda ilerlerken bir yandan da başkanlık seçimi yaklaşıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray tarihinin en iyilerinden biri olacak, sürpriz isimler bizi bekliyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN BİR RESMİ TEKLİF YOK"

"Kerem Aktürkoğlu ile ilgili gelmiş resmi bir teklif yok. Bence Avrupa Şampiyonası beklenir. Performansına göre değerlendirilir."

"OKAN BURUK'A MUTLAKA TEKLİFLER OLACAKTIR"

"Okan Buruk'a teklif gelmesi normal. Avrupa'da Bayern Münih'e ve Manchester United'a futbol olarak kök söktüren takımın hocası elbette göz önünde olacaktır. Mutlaka teklifler olacaktır. Okan Buruk'un oynattığı futbol, Avrupa'da fazlasıyla tercih edilen bir futbol."

"HENÜZ KARARINI AÇIKLAMADI AMA DURSUN ÖZBEK YENİDEN ADAY OLUR"

"Bundan bir ay önce falan Başkan Dursun Özbek için bazı tereddütler vardı. 'Aday olur mu, ikna olur mu?' diye. Ama benim çıkardığım sonuç Başkan Dursun Özbek'in yeniden aday olma eğiliminde olduğu. Henüz kararını açıklamadı ama camiada bu yönde bir beklenti var. Başkanın geçen döneme göre eli daha güçlü olacaktır. Daha iyi bir yönetim kuracak diye düşünüyorum."

"ERDEN TİMUR, GALATASARAY'IN ÖNÜMÜZDEKİ 30 SENESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR AKTÖR HALİNE GELDİ"

"Erden Timur'un şu anda başkan veya aday olmak için bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Erden Timur sürekli tartışmaların odağındaki isim haline dönüştü. Erden Timur'un farkı zekası. Erden Timur'un Galatasaray'ın önümüzdeki 30 senesinde önemli bir aktör haline geldiğini söyleyebilirim."

"GALATASARAY TARİHİNİN EN GÜÇLÜ YÖNETİMLERİNDEN BİRİ BİZİ BEKLİYOR"

"Abdürrahim Albayrak'ı yeni dönemde görme şansımız bence yüksek. Sürpriz isimler de olabilir. Galatasaray tarihinin en güçlü yönetimlerinden biri bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 02:03
YORUM EKLE