"Fenerbahçe'de oynuyor olsaydı; Galatasaraylılar 'Of bizde olsa' derdi, takımda zor tutarız"

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinin hazırlıkları sürerken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

"Fenerbahçe'de oynuyor olsaydı; Galatasaraylılar 'Of bizde olsa' derdi, takımda zor tutarız"

Galatasaraylı gazeteci Erhan Telli, Sportcell Youtube kanalında sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Telli'nin açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN VERDİĞİ DEMEÇ ÇOK ÖNEMLİ"

"Oyuncuların maç sonrası açıklamalarına bakarsak, inanılmaz mutlular. Montella iyi bir hava getirdi. Ligi ve oyuncuları bilen bir hoca. Tanıdığı bildiği oyuncularla yola çıkmak istedi. Onun felsefesini bilen isimler vardı takımda. Kerem Aktürkoğlu'nun verdiği demeç çok önemli; 'Kaybolan özgüvenimiz geri geldi' dedi. Mancini'de de gördük bunu. Geldi iki gün sonra Juventus deplasmanında puan alıp dönmüştü. Montella değil başka biri gelse yine giderdik şampiyonaya ama böyle güzel bir hava olmazdı. 2008 Avrupa Şampiyonası’nı yerinde takip etmiştim. İnanılmaz bir serüvendi. İlk kez bu kadar rahat bir şekilde gidiyoruz, inanılmaz mutluyum. Üst üste 3. kez şampiyonaya gitmek de büyük başarı."

"YUNUS VE KEREM, ONLARI DAHA ÇOK UTANDIRIR"

"Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu, kendini futboldan anladığını sanan futbol ulemaları var, onları daha çok utandırır, daha çok yerin dibine sokar ama onlarda utanacak yüz yok."

"YUNSU AKGÜN, ICARDI İLE ÇOK FAZLA OYNAYAMADI"

"Galatasaray altyapısından yetişen bir oyuncunun yeteneksiz olma ihtimali yok. Yunus da buna dahil... Tribünlerden gelen tepkiler, genç oyuncuları ürkütüyor. Yapabileceği şeyleri de yapamıyorlar. Yunus, Adana’da o yüzden bu kadar iyi oynadı. O tepki yoktu. Galatasaray’a muhteşem bir gol atmıştı hatırlarsanız. Icardi’yle de çok fazla oynayamadı. Şimdi Leicester’da kafası rahat. Tam gelişebileceği yere gitti."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU GELECEK SEZON TAKIMDA ZOR TUTARIZ

"Kerem Aktürkoğlu'nun Letonya maçında attığı depar inanılmaz. O depar sonrası topu alışı ve gol vuruşu da muazzam. Yok efendim savunmaya yardım etmiyormuş, tam tersine savunmaya en çok katkı sağlayan isim. Kerem görevinden fazlasını yapmaya çalışan bir isim. Yaptığı hatalar da bu hep fazlasını yapmak istemesinden dolayı oluyor. Kerem'i de gelecek sezon takımda zor tutarız."

"FENERBAHÇE'DE OYNUYOR OLSAYDI 'GALATASARYALILAR 'OF BİZDE OLSA' DERDİ"

"Kerem gibi bir oyuncu elalemde olsa, Kereminho olsa, Fenerbahçe’de oynuyor olsa; Galatasaraylılar ‘Of bizde olsa’ derdi eminim. Kendi çocuğumuzu yerin dibine sokma hastalığı var bizde. Aynısı Arda’ya da yapıldı. Git kurtar kendini diye yazı yazmıştım. Şampiyonlar Ligi’ni kaldıracaktı orada."

"GALATASARAY'IN BAŞARISINDA ASLAN PAYI OKAN BURUK'UN"

"Galatasaray ne zaman iyiyse, Milli Takım da iyidir. Yine aynı dönemi yaşıyoruz. Biz böyle ‘takım’ olabilirsek, başarı da gelir. Voleybolda gördük bunu yakın zamanda. Takım ayırt etmeden bir bütün haline gelebilirsek, iş çözülecek. Hepimiz keyif alırız zaten. Futbolda iyi takım kurmak kadar, onu yönetecek hocayı bulmak da önemlidir. Galatasaray’ın başarısında aslan payı Okan Buruk’un. Eğer Okan Hoca dışında bugün başka bir teknik adam olsaydı, farklı sorunlar yaşanırdı. Dursun Özbek de Erden Timur da futbolcular da taraftar da çok şanslı."

"BAYERN MÜNİH YENİLMEYECEK BİR TAKIM DEĞİL"

"Galatasaray’ın Ali Sami Yen’de yenemeyeceği bir takım yok. Yeter ki formda olsun, taraftar orayı cehenneme çevirsin. Bayern Münih de yenilmeyecek bir takım değil. Bunu kalben inanarak söylüyorum. Futbol bu, bir bakarsın planladığın gibi gitmez. Ama bir bakarsın Bayern’de sahayı dar etmişsin. İçeride Galatasaray’ın ben kazanabileceğini düşünüyorum. Yeter ki futbol şansı yanımızda olsun."

"BABAMIN OĞLU OLSA GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM"

"Ben bahis oynayan futbolcu, gerçekten oynuyorsa babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmam. Ama bu işe yargı karar verecek. Soruşturma var şu an, mahkeme karar verecek. Eğer varsa bir suçu ortaya çıkar. O zaman ismi ne olursa olsun en ağır ceza verilmeli. Eğer suçu günahı yoksa, Zaniolo gibi gencecik bir oyuncunun hayatı karartılmamalı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2023, 22:31
YORUM EKLE