"Fenerbahçe'den gel, Gomis'in maaşını sana verelim"

Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe'de attığı gollerle gol krallığında rakipsiz olan Enner Valencia'yı kadrosuna katmak istiyor.

"Fenerbahçe'den gel, Gomis'in maaşını sana verelim"

Internacional ile sözleşme imzaladığı iddia edilen Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğine dair herhangi bir iddia olmayan Enner Valencia'ya Galatasaray'ın teklif getirdiği iddia edilmişti. 

VALENCIA'YA GOMIS'İN MAAŞI

Fenerbahçe'nin şu anda kazandığı 1.5 milyon Euro'dan 1+1 yıllık teklif yaptığı Ekvadorlu golcü için Galatasaray'ın teklifinin Gomis'e ödenen yıllık 2.25 milyon Euro olduğu gündeme geldi. 

2 YILDA 4,5 MİLYON EURO

İddiaya göre Galatasaray menajeri Gonzalo Vargas aracılığıyla Valencia'ya 2 yıl için 1.75 milyon Euro'dan 3.5 milyon Euro garanti para tekif etti. Ayrıca 500 bin Euro'dan toplamda 1 milyon Euro da imza parası önerdi.

Valencia, Galatasaray'ın teklifini kabul ederse 2 yılda 4.5 milyon Euro kazanacak. Ekvadorlu golcü Fenerbahçe'den 3 yılda 4.5 milyon Euro kazandı. 

Galatasaray'ın Valencia'ya ayrıca atacağı gol oranında bonus vereceği de gelen bilgiler arasında.  

GOMIS'İN GOL BONUSLARI

Gomis geçen sezon 9, bu sezon ise Lig (8) ve Kupa'da (2) 10 gol attı. Sözleşmesi gereği Gomis 15'nci golde 100 bin euro, 20'ncı golde ise 150 bin euro prim kazanacaktı. Eğer bir gol daha atabilseydi yönetim 150 bin Euro daha ekstra prim ödemek zorunda kalacaktı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2023, 00:09
YORUM EKLE