Fenerbahçe - Pendikspor maçının hakemi için karar verildi!

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile puan farkını açması hakem kararlarıyla engelleniyor.

Fenerbahçe - Pendikspor maçının hakemi için karar verildi!

Fenerbahçe - Pendikspor maçı, hakem skandallarıyla geride kaldı.

Fenerbahçe'nin 4-1 galip geldiği maçta Pendikspor, iki krımızı kart görürken Fenerbahçe'ye olmayan bir penaltı ve verilmeyen kırmızı kartlar dikkat çekti.

Hakem Kadir Sağlam'ın Mert Hakan Yandaş'ın kendisine tehdit etmesi ve attığı gol sonrası Pendikspor yedek kulübesine yaptığı hareketlere de kayıtsız kalması büyük tepki aldı.

MHK'NIN KARARI BELLİ OLDU

MHK, Fenerbahçe - Pendikspor maçı hakemi Kadir Sağlam’ı dinlendirme kararı aldı.

DİP PUAN VERİLDİ

Gözlemci Süleyman Abay, Hakem Kadir Sağlam’ın yönetimine ‘çok kötü’ yani dip puan verdi.

Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu / Sports Digitale

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 04:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 2 ay Önce

Pendik macinin orta hakemi ve VAR hakemi olmayan penaltı ve atılması gereken rakip oyuncuyu atmayarak maçın sonucuna sirayet ederek maci katletmislerdir.Iki gün önce Toreira nin kaval kemiğine basanlara kirmizi kart göstermeyen ahlaken kuralları GS takım aleyhine uygulayanlar hangi kombinezon ve kumpaslar içinde olduklarını göstermişlerdir.Bunlardan adalet dagitmalarini beklemek nafile hayalciliktir.Siyaset Kurumu ve yargı bu kumpasları ortadan kaldırmak için gereğini yapmaz ise kaybeden Türk futbolu olacaktır.

Adem
Adem - 2 ay Önce

Ey mhk, fb'nin avantadan aldığı iki puan ve puanlar ne olacak....Karagümrüğün, Kasımpaşa'nın ve pendik'in yenen hakları ne olacak ? Dip puan vermişsiniz Çürük Kadire...ama asıl dibi düşen çürükler sizlersiniz....fb'yi zorla yarışın içinde tutma sevdasından vazgeçin....şunu unutmayın ki fb'ye verdiğiniz haram puanlarla sizin de fb'nin de boğazına duracak....unutmayın ki haramın bî-na'sı olmaz....Bu bî-na başınıza kepecek...

Azmi öncel
Azmi öncel - 2 ay Önce

Yazıklar olsun böyle bir futbol olmayan penaltı vs vs utanç FB adına yüzkarası işte FB Avrupa'da bu işlerle uğraştığı için gülünç duruma geldi daha da komik olurlar

Aydın boksör
Aydın boksör - 2 ay Önce

Böyle futbol oynanmazzzzz tüm futbol takımlaraın emeklerıne yazık edıyorlar renk tanmıak sızın

Ahmettooal
Ahmettooal - 2 ay Önce

Nokacakki atı alan Üsküdarlı geçti. İrfan can tehtit i yanına kar kaldı. İcardiyi disiplin kuruluna gönderenler buna sessiz kaldı demekki neymiş kocfederasyon ..hepsinin serefininiru haysiyeti yerlerde. Hakemi tehtit eden bir futbolcu o sahalara bidaha giremez..kamera almış ispat da var .icardide montaj olduğunu bile bile ceza verildi hemde maç saatinde yazıklar olsun

Sadık Aydoğdu
Sadık Aydoğdu - 2 ay Önce

Onurlu birisi şahit olduğu bu mizansene birde yavuz hırsız arsızlığını eklemez, rakibin haksız yere eksilmeden üstünlük golünü atamamışsın, lehine uyduruk penaltı verilmiş, futbolcun ahlaksız hareket yapıyor, sonra çıkıp delikanlılık, mertlik ifadeleri kullanıyorsunuz, yazık ....

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 2 ay Önce

Dip not vermis. O zaman çalın size dipnot; atı alan Üsküdar' i geçmiş sen bu saatten sonra not versen ne yazar. Boşuna lig maçları oynanmasin bizde tiyatro izlemeyelim. İki takım kendi arasinda final maçı yapsın bu ligde bitsin.

M.koç
M.koç - 2 ay Önce

Burda hakem hatası var. Hangi hakem kimin tarafta bilemiyoruz. Bir hafta önce sergen hoca söylemişti gs,Antalya maçı için bu ülkede sadece gs,fb takımı yok.iki takımda korunuyor yazık diğer takımların hakkı yeniyor ne olacak.