Fenerbahçelilerin canını yakacak! Galatasaray, transfer için ikna etti!

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kiralamaya hazırlandığı belirtiliyor.

Fenerbahçelilerin canını yakacak! Galatasaray, transfer için ikna etti!

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde şampiyon olan sarı kırmızılılar, bu yıl da aynı şekilde şampiyonluk peşinde. Yaz transfer döneminde birçok yıldız oyuncuyla kadrosunu yenilen Galatasaray, devre arasında da flaş transfer gelişmeleri yaşayacak.

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇELİ ESKİ YILDIZA TEKLİF

Galatasaray'ın devre arasında Fenerbahçe'nin eski yıldızı için devreye gireceği ve transfer teklifi yapacağı belirtildi.

ELJIF ELMAS BOMBASI

Galatasaray'ın Ocak ayında Napoli forması giyen Eljif Elmas'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

GALATASARAY, İKNA ETTİ

Sarı kırmızılı yönetimin eski Fenerbahçeli yıldızı ikna ettiği ve Napoli ile temaslara başladığı öne sürüldü. Bu sezon İtalyan ekibinde fazla süre bulamayan Makedon oyuncunun, yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Yönetimin Eljif Elmas hamlesiyle orta sahayı kusursuz bir hale getirmeyi planladığı ve transfer için büyük çaba gösterdiği aktarıldı.

NAPOLI DE SICAK BAKIYOR

Napoli'nin ise 24 yaşındaki yıldızı 6 aylığına kiralamaya sıcak baktığı ancak 2-3 milyon Euro civarında bir ücret talep ettiği ifade edildi. Transferin 1-2 hafta içinde netleşmesi ve Eljif'in kısa süre için sarı kırmızılılara imza atması bekleniyor.

Eljif Elmas bu sezon Napoli'de 14 maça çıktı. Genç futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol attı. 1.82 boyundaki orta saha ülke milli takımında da 52 mücadelede 12 gol attı.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 21:38
YORUM EKLE