"Galatasaray maçı için tam olarak ne yapacağımızı söyleyemem ama..."

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, Danimarka ekibi Kopenhag ile deplasmanda hayati bir maça çıkacak.

"Galatasaray maçı için tam olarak ne yapacağımızı söyleyemem ama..."

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'in ardından gruptan çıkacak takım 12 Aralık Salı günü belli olacak.

Grubun son maçında deplasmanda Kopenhag'a konuk olacak Galatasaray, rakibini yenmesi durumunda diğer maçın sonucuna bakmaksızın grubu ikinci sırada tamamlayacak ve tur atlayacak.

GALATASARAY TARAFTARI SEFERBER OLDU

Sarı kırmızılılar 2000 senesinde UEFA Kupası'nı kaldırdığı Danimarka'daki stadyuma bir kez daha final niteliğinde bir maça çıkacak. Galatasaraylı taraftarlar, bu tarihi karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamak için adeta seferber olmuş durumda.

KOPENHAG ENGELLEMEK İSTİYOR

Damimarka basınındaki haberlere göre Cim Bom taraftarı, kendilerine ayrılan deplasman tribünü dışındaki bölümlerden de bilet almaya çalışıyor. Bu durumun farkında olan Kopenhag kulübünün yetkilileri ise, bunun önüne geçmek için uğraş veriyor.

RESMŞ AÇIKLAMA GELDİ

FC Kopenhag Kulübü İletişim Direktörü Jes Mortensen konuyla ilgili Bold'a yaptığı açıklamada "Bu maça elbette büyük bir ilgi var ve biz de zorluğun özellikle farkındayız. Galatasaray'ı geçmişten biliyoruz, dolayısıyla ne bekleyebileceğimize dair de bir fikrimiz var" diyerek şöyle devam etti:

"NE YAPACAĞIMIZI SÖYLEYEYMEM"

"Tam olarak ne yapacağımızı söyleyemem ama deplasman tribünü dışındaki bölümlere Galatasaraylı taraftarları sokmamaya ekstra önem veriliyor."

STATTAN İHRAÇ ETME TEHDİDİ

Haberde, Galatasaray taraftarlarının kendilerine ayrılan tribün dışında bir yere girmesine izin verilmeyeceği, bu nedenle ev sahibi ekibe ayrılan tribün bölümlerinde giyimi veya davranışlarıyla Türk takımıyla bir bağ kurmaları halinde, bu durumun stattan ihraç edilmelerine yol açacağı vurgulandı.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 21:13
YORUM EKLE