Gael Clichy: "Bu yıl Galatasaray'da Türkiye’deki en iyi oyunculardan biri olur"

Galatasaray'ın yeni sezon için ilk transfer Angelino oldu.

Gael Clichy: "Bu yıl Galatasaray'da Türkiye’deki en iyi oyunculardan biri olur"

Galatasaray, Leipzig'den 26 yaşındaki İspanyol sol bek oyuncusu Angelino'yu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattı.

CLICHY'DEN ANGELINO SÖZLERİ

Bir dönem ülkemizde Başakşehir forması giyen Arsenal ve Manchester City gibi dev kulüplerde oynayan Gael Clichy, arkadaşı ve mevkidaşı Angelino hakkında Tivibu Spor'dan Çiğdem Günal ile konuştu.

Clichy'nin açıklamaları şu şekilde:

"TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ SOL BEKLERDEN BİRİ OLUR"

Ben Manchester City'deyken Angelino o zaman gençti. Futbolda bugünlerde nasıl oyunculara sahip olduğunu bilmen gerek. Hücumcu bir oyuncu. Eğer onu hücumcu olarak kullanırsanız inanılmaz olur. Çünkü güçlü, hızlı, iyi orta keser. Bunu bilerek onu alırsanız ve onu doğru ortama koyarsınız muhtemelen bu yıl Türkiye’deki en iyi sol beklerden biri olur."

"REAL MADRID'DEKİ MARCELO GİBİ"

"Eğer takım sorun yaşıyorsa, savunmada bir problem varsa biraz daha zor olabilir. Çünkü o biraz Real Madrid'deki Marcelo gibi. Hücumda çok iyi, en iyisi. Defansif olarak çok iyi değil. Topa sahip olan takımdaysanız inanılmaz bir oyuncu olabilir."

"GALATASARAY ADINA KESİNLİKLE ÇOK İYİ OLDU"

"Bence bu transfer Galatasaray adına kesinlikle çok iyi oldu. Deneyimi var, genç, futbolu biliyor. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi var, yetenekli oyunculara ihtiyacınız var. O da bunlardan biri." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 11:16
YORUM EKLE