Galatasaray'a büyük ceza geldi

PFDK, Galatasaray'a Trabzonspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle 126 bin TL para cezası ve 8 bloka 1 maç men cezası verdi.

Galatasaray'a büyük ceza geldi

Galatasaray, PFDK tarafından ağır cezalar almaya devam ediyor.

TRABZONSPOR MAÇINA AĞIR FATURA

PFDK, Galatasaray'a bu kez de Trabzonspor maçında yaşananlar nedeniyle cezalar verdi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"GALATASARAY A.Ş. ’nin, 05.02.2023 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY TRİBÜN 407, 408, 206, 207, 106, 107 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 126.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu DOĞU TRİBÜNÜ 111, 113 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."

STADIN YARISINA CEZA VERMİŞLERDİ

Galatasaray'a daha önce de satadın yarını kapsayan cezalar uygulanmıştı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2023, 12:16
YORUM EKLE