Galatasaray'a büyük müjde: "Kulüpler anlaşırsa ben imzaya hazırım"

Hücum hattına takviye yapmak adına girişimlerine hız veren ve bu doğrultuda belirlediği hedef için görüşmelerde bulunan Galatasaray'a yıldız futbolcudan iyi haber geldi.

Galatasaray'a büyük müjde: "Kulüpler anlaşırsa ben imzaya hazırım"

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Cim Bom'un kontrat uzatma teklifine olumlu yanıt verdi.

Kısa sürede Galatasaray taraftarıyla arasında çok sıcak bir bağ oluşan Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı kulüpte 1 sezon daha oynamaya yeşil ışık yaktı. 29 yaşındaki santrfor, kulüplerin anlaşması halinde imzaya hazır olduğunu Galatasaray Yönetimi'ne iletti.

Sadece 15 dakika forma giydiği Fenerbahçe deplasmanında 1 asist yapıp, harika bir gole imza atan Mauro Icardi, şimdiden Galatasaray taraftarıyla arasında çok sıcak bir bağ kurmayı başardı.

Sarı- Kırmızılılar'ın yeniden ilk 11'de forma giydiğini görmek için sabırsızlandığı Arjantinli santrfor, yönetimin transfer gündemini de bir hayli meşgul ediyor.

Sezon başında, transferin son gününde PSG'den 1 sezonluğuna kiralanan ve Galatasaray'dan sadece 750 bin Euro alan Icardi'nin, önümüzdeki yıl da Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için çalışmalar erken başladı.

PSG ile görüşecekler

Bonservisinin alınması şimdilik mümkün görünmeyen Arjantinli santrforun yeniden kiralanması konusunda PSG ile önümüzdeki hafta birkaç görüşme yapılacak.

"Kulüpler anlaşırsa ben imzaya hazırım"

Öncelikle tecrübeli golcünün düşüncesini öğrenmek isteyen Galatasaray Yönetimi, oyuncudan gelen yeşil ışıkla birlikte transferde daha da umutlandı. Icardi'nin Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı son toplantıda, "Kulüpler anlaşırsa ben imzaya hazırım" mesajını verdiği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2023, 12:38
YORUM EKLE