"Galatasaray'a Icardi ve transfer için 21 milyon Euro vereceğiz"

Galatasaray'a sponsorluk teklifi yapan Cem Uzan'dan yeni açıklamalar geldi.

"Galatasaray'a Icardi ve transfer için 21 milyon Euro vereceğiz"

Galatasaraylı iş insanı Cem Uzan, Galatasaray Kulübü'ne ilettiği sponsorluk teklifi ile ilgili Taktik Mania Youtube kanalında önemli açıklamalarda bulundu.

Uzan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BU TEKLİF, TİCARİ BİR TEKLİFTİR"

"Galatasaray'a yaptığım sponsorluk teklifi, ticari bir tekliftir. Galatasaray da Vertu da Cem Uzan da para kazanacaktır. Hepsinin sonunda Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi kupası yolunda büyük bir destek olmaktır amaç."

"TOPLAM 90 MİLYON EURO"

"Stad ismi için 5 yıl için 42 milyon Euro ödeyeceğiz. Forma için 5 yıllık sürede 24 milyon Euro ödeyeceğiz. Bugün için Icardi ama 5 senelik süreçte futbolcu sponsorluğu anlamında 21 milyon Euro ödenecek. Bu 21 milyon Euro, sadece futbolcu transferinde kullanılmak için verilecek. Ama hangi futbolcu için kullanılabileceğine sponsor karar verecek. 3 milyon Euro da diğer küçük bazı sponsorluk hakları için verilecek. Toplamda 90 milyon Euro ediyor."

"DURSUN ÖZBEK VE ERDEN TİMUR'A MESAJ ATTIM"

"Hem Dursun Özbek'e hem Erden Timur'a mesaj attım. Ticari nezaket, ahlaki etiket çerçevesinde kendileriyle görüşmek istediğimi ilettim. TFF seçimi vardı, bayram telaşı vesaire... Önümüzdeki günlerde bir geri dönüş olacağını tahmin ediyorum. İnsanlar, genel ticari ve ahlaki etiket çerçevesinde konuşurlar. Geri dönüş yapacaklarını tahmin ediyorum. Ticari ahlak, bunu gerektirir."

"İKİ TARAFIN MASADA OTURUP KONUŞACAKLARI ŞARTLARDIR"

"Teminat konusu, Galatasaray ile Vertu arasında yapılacak görüşmelerde konuşulacak şeylerdir. Vertu şirketinin ticari sırlarını, kendi ticari haklarımı, mevcudiyetimi açıklayacak değilim takdir edersiniz ki. Bunların hepsi iki tarafın masada oturup konuşacakları ve mutabık kalacakları şartlardır."

"BUNDAN SONRA YÖNETİMİN VE HÜKÜMETİN TAKDİRİNDE"

"Vertu projesinde olaylara bakarken Icardi'nin durumunu da taraftar olarak takip ediyorum. Ben Dursun Özbek'in Erden Timur'un diğer yöneticilerin Icardi'yi getirmek için ellerinden geleni yapmak istediklerinden eminim, hiçbir tartışma yok bu konuda. 'Bu işe girelim' diyerek başladı, bu noktaya gelindi. Bundan sonrası Galatasaray yönetiminin, hükümetimizin, devlet büyüklerimizin takdirinde."

"KABUL ETMEZLERSE BİZ BAŞKA KULÜBE GİDERİZ"

"Galatasaray yönetimi, sponsorluk teklifini kabul etmezse problem yok. Biz başka kulübe gideriz. Saygısızlık etmek istemem kimseye. Eminim başka kulüpler bu teklifin içinde yer almak isterler. Ama bizim şu an itibariyle böyle bir niyetimiz yok." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 15:29
YORUM EKLE