Galatasaray'a imza atıyor! Bu hafta açıklanacak!

Galatasaray'da devre arası için transfer operasyonu başlarken iç transferde de hareketlilik hız kazandı.

Galatasaray'a imza atıyor! Bu hafta açıklanacak!

Galatasaray, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ligde 10'da 9 yapan, Şampiyonlar Ligi gruplarında da 3 maçta 4 puan toplayarak iddiasını sürdüren Galatasaray'da keyifler yerinde.

GALAYASARAY'DA TRANSFER LİSTELERİ HAZIRLANIYOR 

Göreve geldikleri günden bu yana kadroyu güçlendiren ve yaptıkları transfer hamleleriyle camiasından alkış alan Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur da harekete geçti. Okan hocanın şimdiden liste hazırlamaya başladığı ve Özbek ile Timur'la sık sık istişareler yaptığı gelen haberler arasında.

ASIL HAREKETLİLİK İÇ TRANSFERDE

Dış transferde düğmeye basan Aslan asıl hareketliliği ise iç transferde yaşıyor.

MUSLERA, GALATASARAY'I BEKLİYOR

Geçtiğimiz hafta içerisinde Aslan’ın Fernando Muslera ile sözleşme uzatacağı öğrenilmişti. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Uruguaylı eldivenin bu gelişme üzerine hiçbir kulüp ile görüşmediği ve Cim Bom’u beklemeye başladığı bildirildi.

SÖZLEŞMESİ BU HAFTA UZATILACAK 

Bu hafta 37 yaşındaki eldivenin kontratının uzatıldığının açıklanması bekleniyor.

2011 YILINDA GELMİŞTİ

2011 yılında Lazio'dan transfer edilen ve tam 12 yıldır Sarı-Kırmızılılar'ın kalesini koruyan Muslera, Galatasaray'da tam 15 kupa kazandı. 6 Süper Lig şampiyonluğu gören tecrübeli eldiven şimdiden efsaneler arasına girmeyi de başardı.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, 15:11
YORUM EKLE