"Galatasaray'a zorluk çıkarıyor, lisansı askıya alınacak"

Galatasaray'da ligdeki üç yerli zorunluluğu için çeşitli formüller bulunurken Leo Dubois için de karar verildi.

"Galatasaray'a zorluk çıkarıyor, lisansı askıya alınacak"

Galatasaray’da yerli kontenjanı için formül bulundu. Sarı-kırmızılılarda özellikle Ndombele ve Sanchez transferinden sonra Süper Lig’de tercih edilecek 3 yerlinin kim olacağı merak ediliyordu.

OKAN BURUK, ALTERNATİFLERİ DENEYECEK

Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim, bu kontenjan için an şanslı isimler olarak öne çıkarken Teknik direktör Okan Buruk’un bu konuda sabit fikirli olmadığı belirtildi. Buruk’un formayı kimseye rezerve etmeyip, bütün yerli oyunculara bu şekilde mesaj vereceği bildirildi.

BAZI MAÇLARDA KEREM AKTÜRKOĞLU KULÜBEDE OLACAK

Ön tarafta özellikle Zaha’nın dönüşü ile beraber, Tete ve Ziyech’in formuna bağlı olarak Kerem’in 10 numaraya da kaydırılabileceği bildirildi. Yine bazı maçlarda da Kerem Aktürkoğlu'nun kulübeye çekileceği belirtildi.

Diğer taraftan Türkiye’de mavi kartlı Kerem Demirbay’ın da zaman zaman orta alanda tercih edilerek, Ndombele ile Torreira’nın yükünün hafifletileceği belirtildi.

Abdülkerim savunmada alternatifsiz gözükürken, eksikliği halinde Nelsson-Sanchez tandemine geçileceği belirtildi. Kaan Ayhan ise stoper, sağ bek ve orta alan için alternatif olacak. Buruk bazı maçlarda ise sol bekte Kazımcan’ı tercih ederek yerli problemini ortadan kaldırmaya çalışacak. İlerleyen haftalarca yine kalede Muslera yerine Günay’ı tercih ederek Buruk’un elini güçlendirmek istediği öğrenildi.

LEO DUBOİS UĞRAŞTIYOR, LİSANSI ASKIYA ALINACAK

Galatasaray’da Avrupa listesine yazılmayan ve yabancı kontenjanı nedeniyle gözden düşen Dubois’in, ayrılmak için zorluk çıkardığı öğrenildi.

Süper Lig’den kendisine yapılan teklifleri şu ana kadar kabul etmeyen Fransız oyuncunun işi ağırdan alması tepki çekti. Cim-Bom, Dubois’in bu tavrının devam etmesi durumunda futbolcunun lisansını askıya alıp sorunu aşacak.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023, 15:46
YORUM EKLE