"Öncelikle şunu söyleyeyim, Galatasaray'dan bizimle..."

Galatasaray'ın orta saha transferinde Okay Yokuşlu'nun ismi gündemde yer alırken futbolcunun menajeri Batur Altıparmak açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle şunu söyleyeyim, Galatasaray'dan bizimle..."

beIN SPORTS HABER'de yayınlanan programa katılan Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak, Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk'in sorularına cevap verdi ve Okay Yokuşlu iddialarına açıklık getirdi.

Altıparmak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY BİZİMLE İLETİŞİM KURMADI"

"Öncelikle şunu söyleyim, Galatasaray'dan bizimle herhangi bir iletişim kurulmadı. Sezon başında arandık, durumumuz soruldu. Biz de İngiltere'de futbol hayatımıza devam etmek istediğimizi söyledik ve ilgilenmedik. Bazı Türk kulüpleri de durumunu sordu ama biz fevkalade bir durum olmadıkça futbol hayatımızı İngiltere'de sürdürmeye kararlıyız." 

"GEÇEN SENE 40 MAÇ OYNADI AMA ÇAĞRILMADI"

Milli Takım'a davet edilmemesi üzerine sorulan soruya da cevap verene Altıparmak, şunları söyledi:

"Sanırım sayın Kuntz 2021 Eylül'de gelmişti. O dönem Okay, Celta Vigo'da sürekli oynamadığı için Okay'la bir telefon görüşmesi yaptı ve 'Sen sürekli oynamıyorsun o yüzden seni bu kadroya çağırmayacağız ama oynamaya başladığında bu kadroda her zaman yerin var' denildi. Ama geçen sene 40 maça yakın oynamasına rağmen çağırılmadı. Tabi ki saygı duyuyoruz sonuçta teknik direktörün kararı. Çağırırlarsa gelir seve seve oynar." dedi.

Ayrıca Batur Altıparmak; Stefan Kuntz'un Okay Yokuşlu'yu izlemeye gelmediğini de sözlerine ekledi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023, 13:26
YORUM EKLE